Директорът на СУ „Никола Войводов” във Враца Галина Витанова е

...
Директорът на СУ „Никола Войводов” във Враца Галина Витанова е
Коментари Харесай

Директорка на врачанско школо ще връща 5 бона за нарушения

Директорът на СУ „ Никола Войводов” във Враца Галина Витанова е предизвикала финансова щета на ръководеното от нея школо. Сумата, с която е ощетено учебното заведение, е в размер на малко над 5 хиляди лева, открила инспекция от началника на „ Вътрешен одит” в община Враца.
Окончателният одитен отчет излезе преди месец. Проверката бе във връзка усвояването на предоставени бюджетни средства на СУ „ Никола Войводов” за интервала 1 януари 2014 година до 31 декември 2016 година. Направените рекомендации са 6 на брой.
В рамките на един месец шефът на школото Галина Витанова е съумяла да извърши 5 от тях. Една обаче е останала висяща. Тя е обвързвана с възобновяване на породена щета в размер на 5 261.54 лева Средствата са изразходвани за непозволеното уволняване на учител от учебното заведение, разгласи зам.-кметът Петя Долапчиева.
„ Средствата, за които имаше спор с шеф отдел „ Вътрешен одит” по отношение на неточни и правилни замервания на пространства са възобновени. На Галина Витанова е направена джука забележка и считаме, че нещата ще продължат по най-коректния начин”, добави зам. кметът Петя Долапчиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР