Директорът на спешния център към столичната болница Пирогов“ проф. Балтов

...
Директорът на спешния център към столичната болница Пирогов“ проф. Балтов
Коментари Харесай

Един от пътниците в обърналия се бус е с опасност за живота в Пирогов“

Директорът на незабавния център към столичната болница „ Пирогов “ проф. Балтов съобщи за „ Денят стартира “, че единият от потърпевшите при злополуката във Владая нощес е с заплаха за живота, а останалите двама признати в болничното заведение са в устойчиво положение. Той означи, че през вчерашния ден са признати 154 пациенти, като една жена е в доста тежко положение поради злополука.

Засега няма информация за останалите потърпевши. Очаквайте детайлности.

 Несъобразена с времето скорост е версията за злополуката във Владая Несъобразена с времето скорост е версията за злополуката във Владая
Маневра със скорост, несъобразена с метеорологичните условия, е главната версия за тежката злополука, която стана нощес на пътя София-Перник.
проф. Асен Балтов: Вторият пациент, който е на 53 години, е с гръдна контузия с голям брой гръдни контузии. Най-младият пациент на 25 години има строшаване на петата и извадено рамо, което беше наместено по неотложност.
Не се знае дали водачът на буса е измежду признатите в „ Пирогов “, защото пациентът с заплаха за живота е бил признат в тежко шоково положение и не му е била снета анамнеза, означи проф. Балтов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР