Директорът на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов покани

...
Директорът на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов покани
Коментари Харесай

Пламен Карталов покани Илон Мъск на Опера на върховете

Директорът на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов предложения Илон Мъск да посети годишния фестивал " Опера на върховете " край Белоградчишки скали, откакто стана ясно, че ексцентричният милиардер хареса фотография в Twitter на българския естествен феномен.

Фестивалът е новаторска концепция на режисьора Пламен Карталов, чиито необикновени театрални решения и план са свързани с слагането им измежду магическата хубост на Белоградчишките скали.

Поканата към притежателя на Tesla и Twitter e отправена от профила на Софийска опера и балет в Twitter.



" Уважаеми господин Мъск, 
Любезно Ви каним на откриването на годишния летен фестивал " Опера на върховете ", Белоградчишки скали, на 4 август 2023 година с операта " Рейнско злато " от Рихард Вагнер.

С почитание, Пламен Карталов, режисьор и общоприет шеф на Софийската опера ".

Вчера Илон Мъск хареса фотография в Twitter на Белоградчишките скали, а по-късно той бе поканен от министъра на туризма Илин Димитров да посети дестинацията. След това от ресторант „ ONÀ “, намиращ се на 13 км от Белоградчишките скали, беше оповестена информация, че от екипа на Мъск са се свързали с тях за резервация. Това отприщи серия от мнения и предложения към най-богатия човек в света като това на Софийската опера и балет, което в действителност си заслужава да бъде посетено.



Белоградчишката цитадела и скалите са измежду стоте национални туристически обекта на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и задгранични туристи.

Илин Димитров ще награди с плакет българския фотограф Владислав Терзийски за фотографията на Белоградчишките скали, която предизвика  интереса на Илон Мъск.



" Бях сигурен, че това е в Elden Ring ", написа Мъск в профила си в Twitter – обществена мрежа, която закупи неотдавна, под фрагмента на Владислав Терзийски, споделен от профила Anc_Aesthetics.

Еlden Ring е една от най-популярните видео игри през тази година. Тя е екшън ролева игра, като историята е дело софтуерния инженер Хидетака Миядзаки с тясното съдействие на създателя на фентъзи романите „ Игра на тронове “ Джордж Р. Р. Мартин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР