Директорът на Районното управление в Стамболийски Ангел Керпиев и шефът

...
Директорът на Районното управление в Стамболийски Ангел Керпиев и шефът
Коментари Харесай

Полицейски шефове отказват да подадат оставки

Директорът на Районното ръководство в Стамболийски Ангел Керпиев и шефът на регионалната полиция в Пловдив Васил Костадинов няма да подават оставки. Ден по-рано вътрешният министър Калин Стоянов им ги изиска поради създалото се напрежение по отношение на дейностите на полицията след осъществено на територията на районното ръководство тежко престъпно закононарушение, както и пропуски в работата до момента. 
" Аз съм назначен по закон, в който " оставка " не съществува като разбиране. Има други форми ”, уточни Костадинов. Керпиев също е отказал да подаде оставка, стана ясно след среща на двамата с бащата на убития Димитър Малинов от Цалапица. Пред него Керпиев е признал, че има пропуски в следствието, само че той не счита, че е нужно да подаде оставка. 
Рангел, който се търси в чужбина и се ревизира дали има връзка с убийството на Димитър Малинов, е имал авансово закупен самолетен билет.
Според жителите на Цалапица в следствието има пропуски и поради това те ще изискат дисциплинарното уволняване на Ангел Керпиев. Категорични са, че има прикриване на случая и пропуски в следствието по случая.
Майката на убития Димитър споделя, че са помолили за подпомагане да се наблюдава интернет връзката му, само че служителите на реда са ги посъветвали сами да намерят метод.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР