Директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов разкри подробности за

...
Директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов разкри подробности за
Коментари Харесай

МВР показа снимка на мъртвото семейство в Самоков


Директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов разкри детайлности за жестокото тройно ликвидиране в Самоков, което раздруса страната.
По думите му 13:45 часа в полицията постъпил сигнал за простреляни жена и дете в Самоков. На адреса неотложно са изпратени чиновници на районно управление (на МВР) - Самоков и Спешна помощ, които открили гибелта на 33-годишната жена и едно дете. Друго дете е с тежка рана в главата и е откарано в болничното заведение, където също е умряло.
Започнати са оперативно - издирвателни мероприятия за определяне на причинителя на действието. Получава се сигнал в местността Щъркелово гнездо за простреляло се смъртотосно лице в автомобил. От думите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи излиза наяве, че до миг а е открито, че лицето се е самоубило със законно притежаван револвер Макаров.
„ Започваме голям брой експертизи, с цел да потвърдим действието. Никой от тях не е имал престъпни регистрации “. Извършителят на закононарушението е работел в градския превоз в София, само че е бил пенсиониран чиновник на Министерство на вътрешните работи. Мотивът е битов фамилен скандал. Двамата с жертвата са живеели дружно от шест години, само че са се разделили. От Министерство на вътрешните работи разпространиха фотография на килъра и жертвата му. Жената се споделя Виолета, а мъжът Иван.
По-неофициална информация мъжът се е самоубил във вилата на собствен другар. Познати на фамилията споделят, че хората били доста положителни и благи и не знаят да са се карали и да са имали проблеми./Blitz.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР