Директорът на индийския отдел на Xiaomi Мани Кумара Джаин заяви,

...
Директорът на индийския отдел на Xiaomi Мани Кумара Джаин заяви,
Коментари Харесай

Xiaomi: Няма технология, която да оправдае смартфони по-скъпи от $699

Директорът на индийския отдел на Xiaomi Мани Кумара Джаин съобщи, че, компанията в никакъв случай няма да показа на пазара смарт телефон с цена над $699.
През последните години производителите на смарт телефони направиха сумата от 1000 американски $ общоприета за флагманските мобилни апарати. Но не всички производители са съгласни с тази ценова политика. Xiaomi, която с помощта на своята тактика за евтини и мощни смарт телефони стана четвъртият международен производител, твърди че смарт телефоните би трябвало да бъдат по-евтини.

Според шефа на индийския отдел на Xiaomi, към сегашен ден просто няма такава технология, която да е причина смарт телефонът да коства над $700.

Много специалисти са на мнение, че производителите ще би трябвало да вдигнат цените на своите смарт телефони, тъй като техните съставни елементи нарастват. Но към този момент Xiaomi продължава да предлага на пазара устройства с най-новите процесори на Qualcomm и с мощни акумулатори, без значително да усилва цената.

Xiaomi е лимитирала своите облаги от тази активност на равнище 5%. Всъщност, главната облага на компанията идва от облачните онлайн услуги. Xiaomi печели и от рекламите в своята фирмена среда MIUI. Тази реклама се появява само в Китай. В Европа сходни реклами няма.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР