ДИРЕКТОРА НА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ КАТО ПАРТИЗАНИН НА РАЗПИТ,

...
ДИРЕКТОРА НА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ КАТО ПАРТИЗАНИН НА РАЗПИТ,
Коментари Харесай

СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ НА МВР ПРЕМИНАВАТ ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД БЕЗ ДА БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ.

ДИРЕКТОРА НА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ КАТО ПАРТИЗАНИН НА РАЗПИТ, КРИЕ СИГНАЛА ОТ БОЙКО РАШКОВ!



На фона на подхванатите нови ограничения от Бойко Рашков за ефикасен надзор на придвижването по пътищата и пълномощията на всички служител на реда да глобяват и правят инспекции на водачите и транспортните средства, Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи прикрива осъществено нарушаване от Атанас Цветков Боев- чиновник претрупан персонално от обвинявания от Окръжна прокуратура  за нанасяне на побои над служител на реда Георги Георгиев и Бойко Рашков за почистване на сметките с неуместните полицейски чиновници.

Настоящото управление на дирекция „ Вътрешна сигурност “ в лицето на ръководителя ѝ Георги Георгиев прикриват данни за осъществено тежко дисциплинарно нарушаване а най – евентуално и закононарушение осъществено от негов непосредствен чиновник от структурата, а точно Атанас Боев.

Става въпрос за осъществено през 2016/2017 година по виновност на Атанас Боев пътно-транспротно произшествие със длъжностен автомобил Опел „ Вектра “ с регистрационен номер СА4172МН в региона на околовръстен път в град София.

За да прикрие нарушаването и немърливостта си Атанас Боев разпорежда на Борислав Миланов, по това време водач на Румен Ганев да извърша дейностите по манипулиране на злополуката, както и производство на показания с цел да се оневини отговорния Боев.

Източник от Министерство на вътрешните работи, директен очевидец на случилото се показа, че Атанас Боев персонално е разказал по тази причина, че при опит да излезе от локалното платно на околовръстен път е лишил преимуществото на различен автомобил в следствие, на което е настъпило произшествието.

Най-големият проблем е, че е управлявал служебния автомобил без  годен годишен механически обзор  повече от 6 месеца.

При злополуката управлявания от Боев автомобил претърпява и материални вреди, които би трябвало да бъдат отстранени вследствие на застраховка „ Каско “, само че същата е невалидна в случай, че автомобила не е минал постоянен годишен механически обзор.

За да прикрие всичко това и най-много с цел да избегне неподходящите за себе си последици Боев упражнява напън над втори чиновник от дирекцията, освен това, наглостта му стига до там да му разпорежда от името на шефа Румен Ганев да отиде в техническия сервиз на Министерство на вътрешните работи, който по неразбираеми аргументи е оторизиран да прави и годишните механически прегледи на колите на Министерство на вътрешните работи и освен, където да получи документ за минал механически обзор на автомобила, без той да участва действително в сервиза, защото по това време се намира на пътното транспортно произшествие.

Трети чиновник на дирекцията в това време е претрупан с прикриване на осъщественото от Атанас Боев, като е извикан от него на местопроизшествието  с цел да  „ урежд и “ нещата с КАТ , както и с цел да манипулира на  лидера на другия автомобил.

Притиснати от чиновниците на Вътрешна сигурност, пътните служител на реда от КАТ, които са участвали на мястото на произшествието са били принудени да скрият, като услужливо не посочат в протоколите събитието, че управлявания от Боев автомобил благосъстоятелност на Министерство на вътрешните работи се движи без да е минал годишен техниески обзор и това повече от 6 месеца, както и не са съобщили това на лидера на потърпевшия от ПТП различен автомобил.

Служителите на КАТ толкоз се вживели в ролята си, че даже съумели да убедят уплашената лидерка на другия автомобил, че тя е виновна  за случилото се и надали не полицията и прави поклон.

Тъй като случилото се е съществено нарушаване, което в следствие най-вероятно е прераснало в закононарушение, а и автомобила на Министерство на вътрешните работи трябвало да премине вреда по Каско, за което би трябвало да се сформират куп неистинен докладни и документи, Атанас Боев си е разрешил от името на тогавашното управление на дирекцията да разпорежда на чиновници, които с дейностите си да прикрият всичко това.

Запознати със случая настояват, че в сервиза на Министерство на вътрешните работи с цел да прикрият неналичието на катестрофиралия автомобил Опел „ Вектра “ с регистрационен номер СА4172МН  и да извършат техническия обзор, прекарват през канала на сервиза и най-много през камерите записващи всичко това  различен автомобил, също наследник на цвят,  само че ваучър ът за  механически преглед  бил публикуван на автомоби лът, с който Боев  аварирал.

Лично Атанас Боев разпорежда на всички знаещи за казусът чиновници и на служителят на реда донесъл талона за подправения обзор от сервиза до местопроизшествието да мълчат с цел да запазят работата си.

“Милиционерски номера “ ще кажете вие и ще сте прави, само че “милиционерски номера “ в композиция с тежко дисциплинарно нарушаване и закононарушение обвързвано със застрахователна машинация осъществени от чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Призвана ли е дирекция Вътрешна сигурност да следи за законността и реда в системата на Министерство на вътрешните работи, както и да прави инспекция при данни за нарушавания и подозрения за реализирана незаконна активност? Да но не. Аршина е друг и е според от ползите и това, кой на кого е човек и кой е комфортен или неуместен.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР