Директор на училище, който е бил видимо пиян, е навлязъл

...
Директор на училище, който е бил видимо пиян, е навлязъл
Коментари Харесай

Пиян директор сътвори истински екшън на плажа в Кранево

Директор на учебно заведение, който е бил очевидно пийнал, е навлязъл с джипа си на плажа и морето в Кранево.

Мъж с джип кара сред кърпите на плажуващите, с цел да стигне до водата. Историята се е разиграла на 11 септември в Кранево, предава NOVA.

Сигнал e от рубриката „ Моята новина”. Свидетелка споделя, че в началото се е чуло по какъв начин джипа удря други коли. Оказва се, че няколко пъти е блъснал автомобила на притежателите на плажно заведение.

„ Спря преди водата, сподели на една жена да махне играчките на децата, тъй като са на пътя му към водата, тя отхвърли. Той излезе от колата. Беше очевидно в нетрезво положение, залиташе и едвам говореше. Разбута играчките, качи се в джипа и потегли. Караше много бързо”, описа Галина Николова.

"Обадих се на 112 и пристигнаха три патрулки. Разбрахме, че въпросният лидер на джипа е гражданин на Кранево, който е и шеф на учебно заведение.

Не мога да кажа дали в Кранево или в обитаемоте места. На този човек не му е за първи път да минава през плажната линия, а от полицията ни обясниха, че няма шофьорска брошура поради приложимост на алкохол и транспортното му средство не е записано, макар че има номера.

Явно след това са го задържали, той е отричал, само че са подадени три самостоятелни сигнала против него. Сега следва дело във Варненски съд. ", изясни дамата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР