Дипломатически автомобил беше спрял на пешеходната зона под Джумая джамия

...
Дипломатически автомобил беше спрял на пешеходната зона под Джумая джамия
Коментари Харесай

Кола с дипломатически номера разгневи пловдивчани! Паркира в пешеходната зона и ... (СНИМКА)

Дипломатически автомобил беше спрял на пешеходната зона под Джумая джамия в Пловдив, оповестява " Марица ".  „ Това се случва през нощта, в границите на Капана фест, когато придвижването в района беше извънредно натоварено. Имаше стотици коли – всеки беше паркирал както си желае. Завоят от „ Железарска “ към „ Йоаким Груев “ беше съвсем неосъществим, тъй като непрекъснато имаше някой, който е решил да остави колата си тъкмо там.

Е, това се отнася за естествените хора, несъмнено – простолюдието. Дипломатическите коли, както всички знаем, имат повечко права. За това свидетелства и следният образец. Тази кола, с червени номера, беше прекрачила всевъзможни граници и беше паркирала на пешеходната зона – непосредствено върху новите плочки. Без да се преценяват с никой, господата в костюми разглеждаха архитектурата на града ни, след което безгрижно се качиха и потеглиха на заден. За да могат да се включат още веднъж в придвижването, другите трябваше да изчакат.

Искам да попитам – от кого би трябвало да вземат образец водачите? Защото очевидно в България – всичко може! ", възмущава се внимателен пловдивчанин, запечатал нарушителя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР