Diplo излезе на автостоп от потъналия в дъжд Burning Man, след като измина километри „през калта“ и всъщност стигна до концерта си в DC

...
Нищо не може да спре Diplo да стигне до концерт.
Коментари Харесай

Нищо не може да спре Diplo да стигне до концерт.

Това стана ясно, когато диджеят и продуцентът се появиха на планирания си концерт във Вашингтон събота вечер, след като тръгна на автостоп от фестивала Burning Man, където повече от 70 000 души остават блокирани в неделя след проливни дъждове, наводнили района.

„Наистина вървях отстрани на пътя с часове с изпънат палец, защото тази вечер имам шоу в окръг Колумбия и не исках да ви разочаровам“, написа Дипло в надписа на видео, публикувано на неговата проверена страница в Instagram в събота.

Видеото показва Дипло и комика Крис Рок – който също беше на фестивала през уикенда в пустинята Блек Рок в Невада – натрупани в задната част на камион с група хора, пътуващи по нещо, което изглеждаше твърдо.

Рок също се вижда във видеоклипа, който се радва на групата хора в камиона за това колко много искаше „студена напитка“.

„Един фен предложи на мен и Крис Рок да се возим от Burning Man в задната част на пикап“, пише още Дипло, добавяйки, че са хванали возенето едва след като са изминали шест мили „през калта“.

CNN се свърза с представители на Diplo и Rock за коментар.

Дипло продължи да документира пътуването си в своята история в Instagram в събота, споделяйки кадри как ходи бос по асфалта, докато се качва на борда на нещо, което изглеждаше като неговия частен самолет, и по-късно публикува видео в мястото на провеждане на Echostage, в което пише: „Стигнах до окръг Колумбия!“

„Току-що приключих с диджейството в продължение на три часа, след като ходих четири часа извън пустинята и взех полет“, каза той в друго видео, публикувано в историята му в Instagram в неделя сутринта, добавяйки, че „калта все още е по лицето ми“.

Отдалеченият район в северозападна Невада беше засегнат от обилни валежи между петък и събота, причинявайки образуването на гъста кал, подобна на глина, което затруднява посетителите на фестивала да обикалят територията пеша или с велосипед.

На присъстващите беше казано да се подслонят на място и да спестят запаси, тъй като служителите бяха принудени да спрат всяко влизане или напускане на фестивала, а офисът на шерифа каза в съобщение за новини в събота, че разследват „смърт, настъпила по време на този дъжд“.

„Никой не вярваше, че ще стигнем до DC за шоуто тази вечер“, написа Дипло в друго видео. "Но Бог го направи."

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР