Дионтей Уайлдър приема предизвикателството на Антъни Джошуа да се изправи

...
Дионтей Уайлдър приема предизвикателството на Антъни Джошуа да се изправи
Коментари Харесай

Уайлдър готов да излезе на Уембли и да вземе по-малко пари от Джошуа

Дионтей Уайлдър приема предизвикването на Антъни Джошуа да се изправи против Антъни Джошуа в дълго чакан мегадуел за сливане на всички четири пояса в тежка категория. Промоутърът на Бронзовия бомбардировач Шели Финкел разгласи пред “Телеграф”, че екипът на американеца е даже подготвен да се съгласи боят да се организира на територията на Англия. От изявлението излиза наяве още, че лагерът на Уайлдър е склонен да дели портфейла от мача 40/60 в интерес на Джошуа, а най-обсъжданият вид е сцена на мегасблъсъка да е стадион “Уембли”, като втори вид е Лас Вегас.

'WE WANT IT' Deontay Wilder accepts Anthony Joshua terms of 60/40 purse split and is ‘ready to fight in UK this summer’ #Boxing #JoshuaWilder #DeontayWilder #Tuscaloosa #TopHeavyweights #Heavyweights #HeavyweightBoxing #Heavyweight #boxeo #boxen #boxe #boks #boksen pic.twitter.com/c4JUpsCulN
— TopHeavyweights.com (@TopHeavyweights) April 2, 2018
“Радваме се, че Джошуа за първи път разгласи, че желае да се изправи против Уайлдър в идващия си мач. Искаме и ние обществено да обявим, че Дионтей желае този дуел и сме подготвени да дойдем освен за договаряния, само че с цел да подпишем контракт и да организираме мача в Обединеното кралство. Дионтей е подготвен още това лято.

Няма да има никакви спънки този мач да се случи, тъй като сплотяващите дуели постоянно са с по-висока значимост от наложителните отбрани, тъй че никоя федерация няма да спъва проектите ни. Ако и те са подготвени за този конфликт, както настояват, дано го създадем това лято.

Още ноември предходната година говорихме да организираме не един, а два дуела, като концепцията беше Хърн да насочи съответна оферта за парите, само че от този момент не са се свързвали с нас”, сподели още Финкел, което опонира на изказванията на Еди Хърн, че от лагера на Уайлдър в никакъв случай не са изявявали жаление да се свържат с него за договаряния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР