Диого Хота беше звездата, когато Ливърпул показа брилянтно представяне, за

...
Диого Хота беше звездата, когато Ливърпул показа брилянтно представяне, за
Коментари Харесай

Ливърпул намери перфектния заместник на Мо Салах, тъй като победата на Борнемут повишава офертата за титлата - 5 точки за разговори

Диого Хота беше звездата, когато Ливърпул сподели брилянтно показване, с цел да победи Борнемут и да възвърне преднината си от пет точки на върха на класацията Таблица на Висшата лига.

Победата на Арсенал с 5-0 над Кристъл Палас в събота насочи сигнален изстрел към страната на Юрген Клоп и те бяха повече от подготвени да отговорят на огъня. След мъчно първо полувреме Дарвин Нунес откри резултата с решително довеждане докрай в долния ъгъл от подаването на Жота.

След това португалският нападател зае центъра на сцената, нахлувайки през близката греда, с цел да направи 2-0 и по-късно по нехайство се настройки за още един с въздушен удар. Нунес приключи нещата, като плъзна центрирането на Джо Гомес от задната греда в добавеното време. Мохамед Салах може да е контузен - и то на Купата на Африканските народи - само че съгласно тези доказателства стремежът на Ливърпул към купата не понижава. Ето главните тематики от играта.

Mac Allister дава искра

Феновете на Ливърпул постоя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР