Динамично ще започне новата седмица. Няма да липсват предизвикателства. Какво

...
Динамично ще започне новата седмица. Няма да липсват предизвикателства. Какво
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Динамично ще стартира новата седмица. Няма да липсват провокации. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Професионалните задължения ще са повече от нормално. Ще имате опция да напреднете в служебната подчиненост, само че тъй като няма цялостно благополучие ще се наложи да се лишите от някои персонални удоволствия. Не се отхвърляйте от замислите си, без значение от усложненията. Може да отложите краткотрайно дадена цел, да изчакате подобаващите условия и още веднъж да се захванете за нея. Положителните любовни страсти ще компенсират претърпените неприятности.

Телец

Едва ли ще напреднете доста през тази седмица. Даже е желателно да намалите самодейността, да снижите темпото и да се занимавате единствено с действия, които познавате доста добре и не изискват сериозна централизация. Така ще избегнете досадни неточности и ще си спестите негативни страсти. Личните връзки също ще са леко напрегнати с предпоставки за различия. Посветете свободното време на обичаните занимания, с цел да възстановите душевното си равновесие.

Близнаци

За да се справите със служебните отговорности ще ви е нужна дисциплинираност, а с цел да си осигурите психическо равновесие е желателно да намалите контактите. Не всичко ще се получава съгласно предварителните ви упования и в случай че имате прекомерно огромни упоритости, е допустимо да се разочаровате и огорчите. Изисквайте от близките толкоз, колкото от себе си и не се опитвайте да ги манипулирате. Обективното свързване на ресурсите с опциите ви е единственият сигурен фактор, гарантиращ позитивни резултати.

Рак

Настроението ви е несигурно и може да се отрази зле на работоспособността ви. Постарайте се да не реагирате прекомерно прочувствено на дребни дразнения и несъществени усложнения. От вас зависи да запазите спокойни връзките както вкъщи, по този начин и на работното място. Избягвайте контактите със съмнителни персони и уговаряне на дефинитивни условия по покупко-продажби с сътрудници, които не познавате прекомерно добре и интуитивно не ви вдъхват доверие.

Лъв

Подредете спестовно дилемите и целите. Не се опитвайте да извършите прекалено много, тъй като съществуват справедливи предпоставки за усложнения, свързани с правила, закони, администрация или проверяващи. Разпределете отмерено вниманието си сред професионалния и персоналния живот. Ако към момента нямате непрекъсната връзка, то през тази седмица не е изключено да поставите началото и да измененията проектите си за обозримото бъдеще.

Дева

В началото на седмицата отделете време за дотъкмяване на старите задания, за внасяне на корекции, в случай че се постанова, а по-късно може да се захванете за комплицираните планове. В положение сте да мислите градивно, да анализирате обективно и да си осигурите нужната асистенция. Ще съумеете да се справите с това, за което досега не са ви достигали сили, време и хрумвания. Формулирайки задачите си мислете освен за своята изгода, а за резултата от свършената работа като цяло.

Везни

Личните връзки ще са дистантни и свързани с неприятни чувства. Ако все още нямате непрекъсната връзка не разчитайте, че ще попаднете на подобаващия човек. За обвързаните обстановката не е по-различна. На моменти може да решите, че говорите с колегата си на разнообразни езици. За страдание, и на работното място са вероятни недоразумения. Ще ги избегнете, в случай че не проявявате подозрителност и се пробвате да възприемате събитията от разнообразни гледни точки.

Скорпион

Събитията ще са динамични, бъдете подготвени да реагирате гъвкаво. Често ще се постанова да изоставите своята работа, с цел да се включите в непозната или просто да помогнете на околните си. Направете го без никакви опасения. Ще се справите сполучливо и с едното, и с другото. Романтичните прекарвания ще ви заредят с оптимизъм. Не е изключено някой непринудено да ви признае възприятията си, да ви изненада с бурно любовно пояснение. А по-интересното е, че индивидът е в кръга на познатите ви.

Стрелец

Като цяло интервалът ще е спокоен. Част от случките ще се отклоняват от предварителните ви упования, само че в степен, в която ще съумеете да овладеете обстановката. Настроението ви на моменти ще е много несигурно и може да се отрази отрицателно на връзките. Ще предотвратите неприятностите, в случай че си давате сметка за личните усеща, търпимост към близките и в сериозни моменти ограничавате контактите до неизбежните. Не изисквайте от близките повече, в сравнение с ви е нужно или повече от опциите им.

Козирог

В професионален проект интервалът ще е плодотворен. Ще имате опция да визиите концепциите си за разискване в относително необятен кръг сътрудници или пък пред персони, от чието решение ще зависи реализацията на плановете ви. Залагайте на финансовите причини, а не на резултата в дълготрайна вероятност. Увлечени в служебните си отговорности може да забравите, че околните ви имат потребност от внимание. Приемете рецензиите им умерено, тъй като ще са обективни и помислете за подобаващ метод да ги зарадвате.

Водолей

Приятните изненади през тази седмица ще са свързани с финансите ви. Не е изключено да получите спомагателни приходи за активност, осъществена преди време или да ви върнат отложен заем. И в двата случая ще съумеете да посрещнете неочакван разход, а част от сумата ще ви остане и ще можете да я употребявате за развлечения. Личните и служебни връзки ще са спокойни. Даже да изникнат някакви противоречиви обстановки ще ги преодолеете бързо и без отрицателни последици. Избягвайте основаването на нови контакти.

Риби

За комплицираните занимания разчитайте единствено на себе си. Проявете поредност, спазвайте разпоредбите и помнете, че дисциплината е най-хубавата ви реклама. Не се захващайте с нищо, в случай че не сте уверени, че ще донесе предстоящите доходи. Не си позволявайте и непотребни разноски. Реагирайте умерено на опитите да ви въвлекат в спор или да омаловажат напъните ви. Оставете работата да приказва за вас. Ще стабилизирате позициите си и ще спечелите доверието на шефовете. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР