Димитрова вече е обвързана жена, майка и домакиня и няма

...
Димитрова вече е обвързана жена, майка и домакиня и няма
Коментари Харесай

Това, Което Призна Черната Златка Преди Малко Накара Мъжа Й Миро Да Изтръпне! Надеждите Угаснаха

Димитрова към този момент е обвързана жена, майка и стопанка и няма нищо срещу. Въпреки че с нейния обичан Миро доста държат един на различен, те нямат желание да узаконяват връзката си.

" Като младоженка няма да ме видите. Това, че няма да нося неговата фамилия, не е проблем. Това не ме прави по-малко негова жена. За мен любовта на двама души, връзките им се показват в това да се почитат и обичат ", споделя хубавицата, която краси корицата на списание Umbrella bar Magazine.

Златка споделя още, че сред нея и майката на Миро връзките са изцяло изгладени: " Смятам, че по този начин е редно да бъде. Живеем в мир и естетика. Аз постоянно прощавам, на всеки. Когато простиш на някой, все едно прощаваш на себе си. "

Нейната огромна наслада - сина ѝ Миро, към този момент е поотраснал и много по-самостоятелен, а на прощъпулника си хванал стетоскоп и книга.

" Пораснала съм....вече не обръщам внимание на хората, които не заслужават вниманието ми. Фокусирала съм се върху фамилията ми. Това е значимо за мен, както и работата ми, несъмнено! ", приключва сексапилната брюнетка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР