Димитър Йорданов Илиев на 66 години от пернишкото село Люлин,

...
Димитър Йорданов Илиев на 66 години от пернишкото село Люлин,
Коментари Харесай

Откриха жив издирван мъж край Перник

Димитър Йорданов Илиев на 66 години от пернишкото село Люлин, който изчезна на 23 август, е открит жив в центъра на Божурище, оповестява Българска телеграфна агенция. За това потвърдиха от пресцентъра на полицията в Перник. Мъжът е открит през вчерашния ден към 19:30 ч.

В невижданата акция, ръководена персонално от шефа на ОДМВР - Перник старши комисар Павел Млеканов, са се присъединили служители на реда от цялата Областна дирекция в Перник, Главна дирекция " Национална полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи, Аварийно-спасителното звено към община Перник, представители на ловни дружинни и доброволци. Били са известени и други прилежащи регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи.

Още преди да бъде получен формален сигнал в полицията, че мъжът не се е прибрал в дома си, на 24 август органите на реда са се самосезирали от изявления в обществените мрежи. Незабавно с негови близки в с. Люлин се свързват издирвачи и мъжът е разгласен за общодържавно търсене. С цел реализиране на координирани дейности, в ОДМВР Перник е основан щаб, където се събира, обобщава и проучва постъпилата информация от подхванатите дейности и се набелязват нови такива.

Изготвена е карта на региона и още в първите часове е подхванато претършуване на с. Люлин. Полицията минава от къща на къща. Обходен е и целият съседен регион. В хода на акцията са извършени голям брой диалози с локални поданици, кмета на обитаемото място и служащи в региона. В издирването са включени още полицейски кучета и дронове, както и екипи, обходили и ревизирали изходите от селото в посока София и Перник. Прегледани са били и всички вероятни камери за видеонаблюдение. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР