Димитър Туджаров-Шкумбата е случил на съпруга! Жена му София се

...
Димитър Туджаров-Шкумбата е случил на съпруга! Жена му София се
Коментари Харесай

Жената на Шкумбата му сервира в луксозна „Тойота“ за 60 бона! София го глези вече цели 37 години

Димитър Туджаров-Шкумбата е случил на брачна половинка! Жена му София се раздава неуморно за него от цели 37 години и нито за момент не се оплаква, разбра HotArena.

Тя даже се е трансформирала в негова персонална сервитьорка, видяха през  „ далекобойните “ си обективи папараците на „ Уикенд “.   

Онзи ден комикът бе засечен да седи замислен в джипа си – нова първокласна „ Тойота “ за 60 бона , на тиха уличка в столичния кв. „ Редута “. В същия регион е просторното фамилно жилище на повествовател №1 на вицове, само че за какво ли той кибичеше в колата със спрян мотор? Оказа се, че славният петричанин изчаква жена си да му донесе закуска. Госпожата беше отскочила до намиращата се наоколо сладкарница, с цел да му купи оттова бутер банички, понички и кафе.  

Когато София се зададе с лакомствата, Шкумбата безусловно блестна зад кормилото. Минута по-късно червенокосата дама към този момент сервираше храната на житейския си сътрудник през отворения му непряк прозорец.   

Щом пое плика с баничките, комикът на часа бръкна вътре, извади една и я мушна в устата си. После отпи огромна кафе и хлъцна предостатъчно. Междувременно брачната половинка заобиколи автомобила и се настини на дясната предна седалка. Джипът остана на място още няколко минути, защото Туджаров не пожела да потегли преди да се е заситил.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР