Димитър Цоцорков – председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД, днес

...
Димитър Цоцорков – председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД, днес
Коментари Харесай

ЧРД на Димитър Цоцорков – председател на Надзорния съвет на ...

Димитър Цоцорков – ръководител на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет “АД, през днешния ден е рожденик, става на 46 години.

Димитър Цоцорков е роден през 1975 година в Панагюрище, приключил е езикова гимназия в Пазарджик. Има две бакалавърски степени – по стопанска система и финанси и по компютърни науки, от Американския университет “Ричмънд” в Лондон. Магистър е по информативен мениджмънт и финанси от Университета “Уестминстър” в Лондон.

Работил е като сътрудник по продажби и маркетинг в “London Electricity” и управител по експедиране в “Glencore UK Ltd.”, Лондон. В “Асарел-Медет”АД е от 2001 година като специалист по продажби и хеджиране, след което става началник на отдел и шеф “Корпоративно развитие”.

Член на Управителния съвет на “Асарел-Медет”АД от 2014 година, а от 2015 година до 20 ноември 2017 година е негов ръководител. Изпълнителен шеф е на дъщерното сдружение “Асарел Инвестмънт” ЕАД.

Семеен, с три деца.

От екипа на " Марица " пожелаваме на Димитър Цоцорков здраве, благополучие, вдъхновяващи триумфи, доста позитивни преживявания и незабравими моменти!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР