Димитър Стоянов се включи в престрелката между БСП и Дондуков

...
Димитър Стоянов се включи в престрелката между БСП и Дондуков
Коментари Харесай

Главният секретар на Радев: Божанката е като Божинката

Димитър Стоянов се включи в престрелката сред Българска социалистическа партия и " Дондуков " 2 в разгара на политическата рецесия Димитър Стоянов - основният секретар на президента Румен Радев и апетитен за възможен нов длъжностен министър председател, се изгаври с депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков като го съпостави с титана на мисълта в родния футбол Валери Божинов.

" Божанката конкурира Божинката … ", написа Стоянов в персоналния си профил в обществените мрежи. Повод за коментара на Димитър Стоянов е декларацията на горнооряховския народен представител, че Радев е отчаяние.

Престрелката сред левицата и " Дондуков " 2 стартира предходната седмица, откакто президентът размаха пръст против търговията с депутати на фона на нестихващия галоп на инфлацията и неналичието на поддръжка за народа.

А персонално шефката на социалистите Корнелия Нинова размаха пръст на Радев точно на рождения му ден в събота, като го упрекна, че насаждал тежки внушения против държавното управление във връзка с ветото над Северна Македония.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР