Димитър Рачков реабилитира колегата си Юлиан Вергов след скандала с

...
Димитър Рачков реабилитира колегата си Юлиан Вергов след скандала с
Коментари Харесай

Бяс срещу Магърдич Халваджиян и Рачков! Причината – биячът на жени Юлиян Вергов

Димитър Рачков оправдава сътрудника си Юлиан Вергов след абсурда с Диана Димитрова, която го упрекна, че я е пребил по време на фотосите на сериала „ Откраднат живот ”. През пролетния тв сезон тази година набеденият за бияч на дами артист беше личност нон грата за дребния екран. Той обаче възобнови участията си в новия сезон на „ С Рачков всичко е допустимо ”, който потегли предходната неделя.
Юлиан Вергов беше измежду гостите в първия епизод от новия сезон на неделното шоу на Рачков. В праймтайма на Нова телевизия, на гърба на музикалното шоу на Би Ти Ви „ Гласът на България ” той трябваше да извършва разнообразни будещи смях в публиката задания. Заедно с него в предаването влязоха и други звезди от Народния спектакъл – приятелят му Владо Пенев и сътрудниците му Христо Петков, Дарин и Деян Ангелови, младите актриси Жаклин Даскалова и Радина Боршош и Алекс Раева, която е с непрекъснато наличие в предаването. По този метод след неколкомесечно неявяване от дребния екран беше отворена вратата за завръщането на Вергов и обществената му реабилитация.
Актьорът беше в журито на шоуто „ Като две капки вода ” и гостуваше постоянно във всевъзможни формати на Нова тв, преди колежката му Диана Димитрова да разгласи шокиращо, че е имала интимни връзки с него, а след края им той я е пребил. Много театрали застанаха на страната на Вергов в този скандал, само че все пак участията му в тв излъчвания внезапно понижиха. Очакваше се да се завърне в „ Капките ” тази пролет, само че в последния миг това негово присъединяване също отпадна. За това дали Халваджиян не избърза с реабилитацията на Вергов може да се соди по тежкия хейт в обществените мрежи против артиста и арменския паралия.
Явно продуцентът Маги Халваджиян е решил, че е минало задоволително време, с цел да може да го върне на екран, само че сметките му излязоха криви. Въпреки това най-вероятно през пролетта Вергов още веднъж ще взе участие и в „ Капките ”, а в това време следва излизането на огромен екран на няколко кино лентата, в които играе основни функции.
В същото време кариерата на Диана Димитрова е в трагичен крах, написа „ Уикенд ”. Тя сега има единствено две театрални функции.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР