Димитър Рачков преди дни имаше голям повод да почерпи. Шоуменът

...
Димитър Рачков преди дни имаше голям повод да почерпи. Шоуменът
Коментари Харесай

Анита на Рачков свири втора цигулка: Вижте майка ѝ, заби я в...

Димитър Рачков преди дни имаше огромен мотив да почерпи. Шоуменът и водещ отпразнува 50-тия си рожден ден единствено с най-близките си хора. Купонът на юбиляря бе в столично заведение и продължи до ранни зори.

Рачков получава куп пожелания и скъпи блага от приятелите си, които кани. Въпреки че половин век живот е считан за един от най-големите юбилеи, комикът стеснява кръга на гостите до едвам 40-50.

Рачков не пропуща да предложения бъдещата си тъща. С Анита към момента не са женени, само че от дълго време живеят под един покрив.

Майката на Анита и комикът са доста близки. Родителката на плеймейтката харесва Рачков за шурей. С водещия си пасват и имат общи ползи.



Тъщата на Рачков наподобява впечатляващо за възрастта си. Тя е с няколко години по-млада от известния си шурей и несъмнено хваща окото. За празника на Рачков тъщата на комика облича стилна дребна черна рокля, която акцентира сочните й форми.

Половинката на Рачков през целия ден е на разкрасителни процедури преди огромния ваучър. Сексбомбата Анита първо се отбива във фризьорския салон. По-късно е в студио за гримове, където прекарва няколко часа, с цел да наподобява зашеметяващо. Анита се барва в секси рокля. А на показ са чудовищно огромните й бомби, писа " България Днес ".

Красивата русокоска изненадва обичания си Рачков с сантиментален подарък за юбилея му. Дарът на половинката му трогва комика.

Въпреки осезаема разлика във възрастта Рачков и Анита не престават да са дружно на инат на критиците. Блондинката е с цели 27 години по-млада от известния шоумен. А двамата са все по-щастливи!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР