Димитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха

...
Димитър Рачков и поп фолк певеца Милко Калайджиев се подиграха
Коментари Харесай

Скандално: Рачков и Милко Калайджиев скочиха на Лили Иванова

Димитър Рачков и поп фолк артиста Милко Калайджиев се подиграха с Лили Иванова.

Актьорът предложения близкия си другар Милко Калайджиев да влезе в облика на примата по време на представлението си в Стара Загора преди дни.

Фолкпевецът надяна руса перука, постави черна рокля и високи токчета и излезе на сцената. Гледката обаче беше повече смущаваща, разясняват фенове на шоуто на Рачков.

Под русата перука се подаваше емблематичният мустак на Милко, който изпълняваше безконечния шлагер „ Стари мой приятелю “.

Част от публиката се забавляваше на шантавото видоизменение, само че не липсваха и такива фенове, които се възмутиха и дефинираха шоуто като подигравка с Лили Иванова и блудкав кич.

В общественото пространство се появиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин Калайджиев имитира естрадната ни певица.

„ Браво, бат Милко. Много си огромен “, хвърли се да го прегръща Димитър Рачков след края на песента. В мрежата обаче мнозина разясниха, че е тотално пренебрежение и даже засегнатост към Лили Иванова сходно отношение.

Вярно е, че Милко се трансформира в певицата по време на Капките, само че да я имитира с чорлав мустак, е под всякаква рецензия, написа „ България през днешния ден ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР