Димитър Рачков е пленен от красотата на 23-годишната топмоделка Мина

...
Димитър Рачков е пленен от красотата на 23-годишната топмоделка Мина
Коментари Харесай

Рачков заби манекенка! Комикът се прегръща с 23-годишна миска!

Димитър Рачков е покорен от хубостта на 23-годишната топмоделка Мина Попова, разбра HotArena.

Във Facebook лъсна общ кадър на комика и манекенката, на която двамата се прегръщат, а на лицата им греят необятни усмивки.

От началото на тази пролет артистът още веднъж влезе в редиците на ергените, откакто с дългогодишната му половинка Мария Игнатова прекратиха дефинитивно 8-годишната си обич. За следващ път Рачков не изневерява на усета си и още веднъж се движи в обкръжението на атрактивни дами, писа „ Ретро “.

Новата му любимка Мина обаче е много по-млада и от някогашната му Мария, и от самия него. Девойката е измежду най-актуалните имена в стилния отрасъл сега, а в сбирката си с корони е вписала трофеи от международни състезания като „ Мис Планет Вселена 2014 “, „ Топ Модел на Планетата “ и „ Най-перфектно лице “.

Попова се прочу в светските среди още като 18-годишна, когато сграбчи званието „ Мис Абитуриентка “. Близки до артиста обаче разясняват, че той към момента не бил подготвен за нова сериозна връзка и просто отмъщавал на Мария Игнатова, демонстрирайки непосредственост с известни хубавици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР