Димитър Рачков днес можеше да бъде известен като най-големия комедиен

...
Димитър Рачков днес можеше да бъде известен като най-големия комедиен
Коментари Харесай

Рачков най-лакомият актьор в България! Плюят го, унижават го, а той търпи. Мързи го за киното, по-лесно е да лапа милионите на Халваджиян

Димитър Рачков през днешния ден можеше да бъде прочут като най-големия комедиен артист на България. Вместо това обаче е известен като шута, който излъчват в предаванията на Маги Халваджиян.

В момента по Нова телевизия върви шоуто „ С Рачков всичко е възможно “, което е водено точно от Митко, а продуцирано още веднъж от компанията на Маги и Джуди Халваджиян. Предаването изпъква с дивотия и плоски смешки.

В последното му излъчено издание Рачков бе потиснат. Първо го нокаутираха с тортила. Стори го спечелилият от „ Игри на волята “ Алекса. След това сътрудника му Геро го наплю брутално.

Водещият обърна всичко на смешка, само че истината е, че можеше да взе участие във велики комедии, а не да се продава на плоски излъчвания. Очевидно Митко е от тези артисти, за които парите са най-важното в живота.

Рачков е измежду най-богатите артисти у нас. Той направи купища пари не от актьорска игра, а от водене на обикновени шоута. В театъра също взе участие постоянно, само че там парите са малко. В киното обаче няма съвсем никаква кариера, което е тъпо.

Разбира се, в киното е много по-трудно. Като водещ той си приказва и прави каквото изиска и всичко обръща на смешка. За да снимаш филм, се изисква много повече дисциплинираност и труд, каквито Димитър Рачков в никакъв случай не е познавал.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Рачков Димитър Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР