Димитър ПоповБунтовете и антиизраелските протести на различни арабски и мюсюлмански

...
Димитър ПоповБунтовете и антиизраелските протести на различни арабски и мюсюлмански
Коментари Харесай

Атака като на Хамас в Израел, може да се случи и в Европа, докато учим мигрантите на хуманизъм!

Димитър Попов

Бунтовете и антиизраелските митинги на разнообразни арабски и мюсюлмански общности в Европа най-накрая стреснаха някого - първо английския министър председател, след това френския президент, най-после и немския канцлер Щолц, който се озъби на арабските квартали в Германия и предизвести, че управляващите бързо ще депортират всички, които нямат право на леговище в Европа.
Трогателно е да слушаш такива апели, като знаеш че канцлерът просто си приказва празни приказки, за жалост, и че на процедура не е кадърен да направи нищо.
От съвсем 9 години насам Германия следва политика на

отворени порти за Близкия и Далечния изток,

без да има никакви механизми да управлява броя на идващите мигранти, тяхната идентичност, както и гетата, където те живеят. Меркел изсипа орди от афганистанци, араби и други, които влязоха в Европа без документи, носейки в джоба си единствено една записка с измислено име, и мобилен телефон, с който трафикантите на хора ги насочваха към арабските квартали за настаняване и протекция. И това стана общоевропейска политика.
Огромната част от тези хора нямат право на престояване в Европа, тъй като са стопански емигранти и би трябвало да бъдат депортирани. Стотици хиляди са такива в Германия, Франция, Италия, Испания и други страни от Европейски Съюз. Те чакат години правосъдно решение за депортация, живеейки на обществени помощи и ползвайки други привилегии, които са отказани даже на европейски граждани; а когато ги нарочат за изпъждане, те изчезват безследно и полицията нито знае в коя страна се намират, нито с какво тъкмо се занимават. До момента, в който някой подобен неизгонен в точния момент грабне секира или револвер да коли европейски жители по улиците; или пък събере тълпи от чакащи депортация за митинги в отбрана на исляма.
Това статукво го виждаме във всички европейски страни. То се брани от стотиците неправителствени левичарски организации, за които арабските и мюсюлмански анклави в европейските градове са

развъдник на бъдещата обществена гражданска война

и съдружник срещу капитализма и властта на парите.
Брани го и ляво демократичният хайлайф на Европейския съюз, който в опита си да унищожи националните страни, на процедура връща модерните и развити общества в ерата на племенното битие, рекламирайки гетата като другото, хуманното лице на Европейската цивилизация.
На кого даваме урок по човечност, приемливост и морал?
На Русия ли, която твърдо и методично се пробва да унищожи Европейски Съюз с всички принадлежности, с които разполага, в това число с военна мощ, и пояснява всеки хуманизъм като уязвимост и изтощение? Или на Путин, който изпраща стотици хиляди на гибел в Украйна, тъй като човешкият живот даже на „ своите “ му е през шлифера.
На Китай ли, който счита Европа за лудница, в която лудите царуват, а мъдрите четат Конфуций и си играят с китайски мобифони?
На арабските страни ли, които сполучливо колонизират европейския континент, употребявайки мигрантските гета плюс петрола като принадлежности за политически шантаж на своите някогашни колонизатори?

На ислямистките групировки ли? На тези като Хамас, Ислямска страна и Хизбула, които си показват Европа като предстоящ халифат, където могат да безчинстват на воля?
На Иран ли, където дамите в никакъв случай няма да ги считат за хора, колкото и награди да им раздаваме в Европа?
Или на Индия, в която най хуманното отношение към индивида е обвързвано с неговото погребение…
Може би образоваме Южна Африка, където бялото население е подложено на дословен геноцид и апартейд, против който никой не стачкува?
Или на Бразилия, където уличните банди би трябвало да са изрисувани на националното знаме?
Много се притеснявам, че до момента в който ги учим на хуманизъм, в Европа може да се случи същото, каквото направи Хамас в Израел. Ако смятате, че не е допустимо Хизбула или Иран да образова 1000 бойци в арабски квартали на френски градове да вземем за пример, под носа на полицията там, и да ги извади някой ден по улиците да колят почтени жители, доста грешите. Европейските страни единствено номинално са мощни страни, с полиция и секрети служби, които бранят публичния ред и закона. На процедура в тях към този момент има ислямски анклави отвън надзор, в които не стъпва полицейски крайник. Спомням си за опит на белгийската полиция да влезе в арабския квартал в Брюксел. Оказа се, че имат потребност от армейски елементи, а по къщите на мирните мюсюлмани откриха толкоз оръжие, колкото полицията в Брюксел не беше виждала от Втората международна война насам.
Това, което споделя Щолц е правилно – подлежащите на депортация мигранти би трябвало бързо да се махнат от Европа. За страдание то е единствено благопожелание. На процедура не е допустимо да се случи: първо тъй като никой не знае къде тъкмо в Европа те се намират сега; и второ тъй като са пристигнали без документи и никоя арабска страна не желае да ги одобри назад.
Вместо да прави такива апели, Щолц би трябвало да промени мигрантската политика на Германия, и да изиска същото от Европейски Съюз. Незаконната мигрантска вълна към европейските граници би трябвало да бъде спряна, в случай че би трябвало и със мощ! Напливът към италианските, гръцките и българските граници на хора без документи може да бъде бързо овладян от полиция и войска, а страните като Египет, Турция, Алжир, Тунис, Либия, които в този момент хем вземат европейските пари за прехрана на мигрантите, хем ги изсипват към Европа на вълни и с хиляди, ще би трябвало да се оправят сами със своите съседи.
Струва ми се, че е време в Европейски Съюз да стане ясно, че светът се промени прекалено много. Намираме се пред

ново блоково разделяне,

от едната страна на което се оформя нова „ Ос на Злото “ – Русия, Китай, Иран и Северна Корея, плюс ислямистките групировки в Близкия Изток, които оказват помощ в тази оповестена към този момент война против Запада. От другата страна сме ние. Да твърдим, че хуманната Европа е модел, пред който тези диктаторски и теократични режими ще благоговеят, е незаконна доверчивост.
Мечтите, че световния свят ще се оформи по европейския демократичен модел, се провалиха. Европа би трябвало да се сети най-сетне, че Хънтингтън е бил прав – цивилизациите могат да съществуват спокойно единствено в случай че сред тях има високи стени. Европейската цивилизация не включва нито Африка, нито Азия, и с това би трябвало да се съобразим до момента в който е време.
Не го ли създадем в този момент, ще се случи това, което Хънтингтън планува като финален завършек на лековерните демократични мечтания – същинска война на цивилизациите. Ама същинска! И в случай че не спрем да вършим африкански и арабски гета в Европа, някой ден тази война ще я водим в сърцето на самия европейски континент.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР