Димитър Морунов отпадна от Игри на волята на крачка от

...
Димитър Морунов отпадна от Игри на волята на крачка от
Коментари Харесай

Голяма трагедия разтърси Морунов от Игри на волята

Димитър Морунов отпадна от " Игри на волята " на крачка от огромния край, откакто се изпави в яростен двубой с Андрей. Тяхната борба мнозина дефинираха даже като край преди финала, тъй като беше невероятна откъм мощ и геройство.

Малко откакто излиза от " Игри на волята "  Морунов претърпява най-тежката си загуба - тази на своята майка.

" Преди 20-тина дни изгубих майка си и това беше едно от най-тежките неща, които съм претърпял. Тя дори не съумя да изгледа шоуто, а доста ми се радваше. Беше болна и предходната година когато бяха кастингите, й открихме израстък зад окото. Бързо реагирахме с брат ми, така като се наложи да се извади окото й, с цел да няма разсейки в организма. Всичко беше наред и даже преди да вляза в предаването, и готвехме протеза. Излязох и всичко беше наред, само че в един миг я заболя корем. След прегледи се оказаха разсейки в целия организъм. След огромни страдания умря. Успях да се сбогувам с нея. Когато е непосредствен е доста тежко. Когато загубиш непосредствен осъзнаваш, че някой го е било грижа за теб. Това е едно от нещата, които доста ми липсват в този момент.

В " Игри на волята "  много сме си говорили на такива тематики, че всичко приемаш за даденост в действителния живот. Това са обикновените неща, които ги оценяваш едва когато ги нямаш. Включително и хората. Както и в този случай това е прекомерно късно. Майка ми знае, че каквото съм могъл съм направил, и за нея, и за фамилията. Тя ме е възпитавала цялостен живот и ме е научила на безусловно всичко, и аз съм й благодарен за това ", признава с болежка Димитър.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР