Димитър Любенов не е бил покровителстван от МВР. Това стана

...
Димитър Любенов не е бил покровителстван от МВР. Това стана
Коментари Харесай

Фирми, спечелили общински поръчки заделят оборот за търговия с вот

Димитър Любенов не е бил покровителстван от Министерство на вътрешните работи . Това стана ясно от коментара пред Нова телевизия на Станимир Станев, заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че при Ведомството поставя старания да понижи пътните катастрофи.

Създадена е работна група взаимно с Министерството на правораздаването за законодателни промени , с цел да спрат нападателните и пияни водачи. Предлага се да отпадне опцията да се откаже даването на кръвна проба. Драстично би трябвало да бъде променено законодателството , отсече Станев. Лимит на провиненията на пияни и дрогирани водачи предлага още Министерство на вътрешните работи. Този предел не би трябвало да е огромен, по думите на Станев. В момента тези водачи се усещат безнаказани, както изясни той. Всяка патрулка ще бъде оборудвана с постерминал, с цел да може извършител на пътя да си заплати санкцията на място.
 Прокуратурата не е открила полицейски чадър над джигита от Околовръстното
Прокуратурата не е открила полицейски чадър над джигита от Околовръстното

Въпреки че Димитър Любенов има 35 фиша за превишена скорост

От 19 август досега се организират най-малко по две акции на ден в страната. 194 са формираните досъдебни производства. Утре започва национална акция против купения избор. 100 лв. коства глас. Частни компании отделят средства за закупуване на гласове за дадена партия за " признателност ", че са им дадени поръчки към дадени общини. Основно това са строителни компании. Целта на Министерство на вътрешните работи е да се стигне до поръчителя. Става въпрос за дребни и междинни общини. Станимир Станев разясни обаче, че това мъчно се потвърждава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР