Димитър Кузманов заяви, че здравословен проблем му е попречил да

...
Димитър Кузманов заяви, че здравословен проблем му е попречил да
Коментари Харесай

Димитър Кузманов: Имах физически проблеми

Димитър Кузманов съобщи, че здравословен проблем му е попречил да покаже същинските си благоприятни условия при загубата с 0:6, 3:6 от турчина Джем Илкел в първия кръг на шампионата по тенис Sofia Open. Втората ракета на страната и национал за „ Купа Дейвис “ разкри, че е усетил болки в левия крайник още по време на загрявката преди срещата на централния корт в " Арена София ".

" Познавам Илкел доста добре, ние сме положителни другари и постоянно упражняваме дружно. Почти няма с какво да ме изненада. Съжалявам и доста ме боли, че не съумях да играя на 100 %, защото имах здравословен проблем в левия крайник ", изясни той.

Кузманов добави, че подготовката му за шампионата е протичала по проект, а прегледите не са посочили, че казусът е сериозен.

" Преди 16-17 дни получих контузия в крайници в Италия и трябваше да се откажа. Изчакахме до последно, защото не желаех да заемам място на някой различен. Sofia Open е значим шампионат, само че е и най-важният. Направих проучвания, само че всички те, в това число и ядрено-магнитния резонанс, бяха положителни. Подготвях се цяла седмица, нямах никакви проблеми. На самата загрявка във фитнеса усетих болежка и това ми повлия душевен. Влязох в мача с тази мисъл и изгубих първия сет. Положителното ми качество е, че съм мощен физически, само че травмата не ми позволяваше да покажа моите благоприятни условия ", сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР