Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов седят един до друг в

...
Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов седят един до друг в
Коментари Харесай

Злото куче в Като две капки вода Фънки проговори за рок миналото на Веско Маринов

Димитър Ковачев-Фънки и Веселин Маринов седят един до различен в журито на 11-тия сезон на " Като две капки вода ". Въпреки че наподобяват като хора от две разнообразни вселени, сред тях двамата има доста повече общи неща от задачата да правят оценка облиците на участниците в предаването за фалшификати.

Фънки, който от към този момент 8 сезона е жури в „ Като две капки вода “ в ефира на NOVA и постоянно е определян като " злото куче " в състава, описа пред Лора Крумова в студиото на " На фокус ", че с Веселин Маринов са били състуденти в Музикалната консерватория и той към момента помни лудите рок години на поп артиста.

„ Помня Веско Маринов от Консерваторията, а по-късно той беше заедно с „ Импулс “ и пееше ужасно песни на „ White Snake “. Бяха една плеяда много мощни артисти и съществени гласове в естрадния род “ , споделя спомените си за сътрудника си Фънки.

Маринов, който пристигнал в София от Полски Тръмбеш, с цел да учи музика, е бил вокалист на българската рок група „ Импулс “ през 80-те и точно рок музиката е тази, с която е израснал. Заради дългата му коса в тийнейджърските му години, прякорът му по това време бил Кемпесът – на огромната футболна аржентинска звезда Марио Кемпес.

По-късно по натурален метод артистът се насочва към поп музиката, която извършва и до през днешния ден, само че рокът присъства наложително в плейлиста му. „ Когато си пусна Дейвид Ковърдейл в колата, нямам потребност от доста кафета, незабавно се разбуждам “ , призна той през март в " На фокус ".

Феновете на „ Като две капки вода “ трудно биха могли да не помнят невероятното превъплъщение на Веселин Маринов в облика на Дейвид Ковърдейл, фронтменът на рок групата „ Whitesnake “ преди няколко години в шоуто. Тогава изпълнителят призна, че е обожател на рок музиката и в младите си години е бил рокаджия. 



" С Фънки сме учили дружно в Консерваторията и той си беше екстравагантен и преди. Не бяхме близки, само че бях в една група с колегата му Амебата. Имахме си почит с Фънки “ , сподели самият Веселин Маринов на Лора Крумова, когато гостува в предаването " На фокус " през март.

Фънки призна също, че майка му е огромен почитател на Веско Маринов и не пропуща концерт на обичания български реализатор. 

Прочети още:

 

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР