Димитър Желязков-Очите е приет около 18:30 часа по спешност в

...
Димитър Желязков-Очите е приет около 18:30 часа по спешност в
Коментари Харесай

Митьо Очите е приет по спешност в болница

Димитър Желязков-Очите е признат към 18:30 часа по неотложност в профилираната кардиологична болница в Бургас „ Сърце и мозък “.

Пулсът му е бил 200, а сърцето му е излязло от темп. Няма данни за положението му към този миг, осведоми Флагман.бг

Считаният и в този момент за предводител на наркоразпространението и рекета, макар близо 3-годишният му престой зад решетките, се е почувствал към 17 часа в извънредно положение.

Бил в жилището си в Несебър, през днешния ден не спортувал, както всекидневно, споделил към обед на Антигона – дамата, с която живее към този момент 15 години, че не усеща добре.

Смятал, че е някакъв летен вирус, усещал, че организмът му е изнемощял. Следобедните часове обаче почнал да подвига внезапно кръвно и усетил, че сърцето му не е темп.

Близък до фамилията заяви за медията, че е видял Антигона и Желязков и цялата им защита в Спешното в Несебър към 17 часа, след което е бил превозен по най-бързия метод към МБАЛ „ Сърце и мозък “ в Бургас.

Желязков е подложен на специфична инсталация, която би трябвало сърцето до няколко часа в темп, в случай че това не стане ще се пристъпи към по-сериозни дейности от страна на кардиолозите.

Сформиран е екип за наблюдението му. Смята се, че това са затруднения след прекаран тежък коронавирус в ареста.

Припомняме, че 49-годишният предводител на ОПГ от 12 души бе пуснат от Спецапелативния съд в София на 22 юли и от този момент се намира в Несебър с електрона гривна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР