Димитър Иванов, иже нарицаем Митьо Гестапото, написал текст в защита

...
Димитър Иванов, иже нарицаем Митьо Гестапото, написал текст в защита
Коментари Харесай

Тони Филипов, д-р: Земята е кръгла като тиквата на Гешев

Димитър Иванов, иже нарицаем Митьо Гестапото, написал текст в отбрана на бъдещия основен прокурор Иван Гешев в прогресивния уебсайт „ Епицентър “ на Малария Велева. Защита гореща, почтена и най-важното аргументирана. 

Професорът (Защото Гестапото е професор!) е изложил всички съществуващи причини за пригодността на Гешев за поста. И посред тях е изложил и доста несъществуващи. Ама на кой му дреме?! Народонаселението рупа джанки…

„ Иван Гешев освен познава борбата с престъпността на терен – с нейните компликации и тънкости, само че е натрупал подготвеност и професионален морал. “ Малката част, която схваща защо „ става на въпрос “, е оповестена за „ протестъри “, „ жълтопаветници “, мекерета на олигархията. Вярно е, че против кандидатурата на Гешев има и съпротива, само че тя е малобройна и политически оцветена, тясно обвързвана с олигархични структури (Прокопиев!) и неправителствени организации, издържани и подвластни от непознати спонсори. “ (Намеква внимателно за „ Америка за България “.) Малко е тъпичко това да го каже човек, който ген. Решетников назова „ русопаразит “… Да, по този начин дефинира генералът Гестапото и проф. Светлана Шаренкова – русопаразити. Демек хора, които паразитират върху русофилството. (И Шаренкова е професор, да не се чудите!)

„ За Гешев сходна протестърска съпротива от дълго време не е проблем, а се оказа професионален и човешки комплимент. “

И човешки, разбирате ли? Нищо, и аз не разбирам…

Кажи ми кои са ти приятелите, с цел да ти кажа какъв си!

Само по себе си да те похвали Гестапото, последният началник на Шести отдел на Шесто ръководство в Държавна сигурност, надали е комплимент. В очите на естествените хора това е по-скоро оскърбление. Но тези, които се хвалят един различен, не са от естествените. Те са кастата на мутромилиционерите.

Цветан Василев сподели преди време: “Центърът зад Пеевски не е Цацаров, Цацаров е артикул на същия този център… Някои настояват, че този център е намерил кей в Библиотекарския институт, където са Гестапото, Стоян Денчев, Цветлин Йовчев… ”

Можем да му имаме вяра, можем и да не му имаме вяра. Цветан Василев е герой против Цацаров и Пеевски по насила. Но не трябва да се съмняваме, че е добре осведомен за тази част на подземието. Защото до неотдавна принадлежеше към нея.

Но най-тъжното е, че това подземие още веднъж ще победи.

По-лани колежката Весислава Антонова написа: „ Само си представете: в случай че шест вестника, две малките екрани, два уеб страницата и Николай Бареков по едно и също време стартират да настояват, че земята е плоска, ще се объркате, нали? ”

Днес вестниците са повече, а малките екрани са всичките… Само Бареков го няма, само че пък има Кошлуков, който е надалеч по-суфистициран. Няма кой да повярва на хората, които споделят, че земята е кръгла като тиквата на Гешев…

Единственият излаз е в активизирането на гражданската сила. Но не виждам по какъв начин ще стане. Нито има сериозна маса от хора, подготвени да стачкуват, нито има водачи, които да ги поведат. Ще продължим да се ядем на „ красиви и умни “ и „ грозни и елементарни “, за наслада на кукловодите.

И най-после положителната вест. Все отново може би Гешев не е най-лошото, което можеше да ни се случи и което сме си заслужили. Ами в случай че бяха избрали прокурор Евгения Станкова? Тази, дето изясни по какъв начин хакерите от “ТАД груп ” готвели държавен прелом през сървъра на поливната система пред Народното събрание. Преминава примерно Бойко Борисов и системата за напръскване се включва. И то какъв брой му е нужно на един държавен преврат…

Както обича да споделя доктор Филипов, в никакъв случай не би трябвало да се оплакваме от това, което получаваме, а да са радваме, че не сме получили това, което заслужаваме. Не изключвам да заслужаваме повече от Гешев. Не ли?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР