Димитър Главчев е отговорен човек. Той ще опита да си

...
Димитър Главчев е отговорен човек. Той ще опита да си
Коментари Харесай

Кутев : За последните девет месеца ни показаха висши образци на най-пошлото управление

Димитър Главчев е виновен човек. Той ще опита да си свърши работата макар събитията. А те са неуместни, сподели някогашният представител на служебните държавни управления Антон Кутев по БТВ. 

По думите му Главчев несъмнено работи за ГЕРБ. " Той е добър счетоводител, само че без поддръжката на ГЕРБ няма по какъв начин да стане ръководител на Народното събрание и длъжностен министър председател ". 

Президентът няма да откаже оферти състав на Министерски съвет, тъй като това може да докара до конституционна рецесия, счита Кутев. " Това е първото служебно държавно управление, което по никакъв метод не зависи от президента и не съставлява президентската институция. Отговорността на президента е била съзнателно лимитирана и въпросът е за какво това беше направено ", добави още той.

" Последните служебни държавни управления бяха най-успешните през последните 20 години по рейтинг и утвърждение на хората. Това трябваше да бъде спряно от тези, които управляваха страната до неотдавна. Те не желаеха да има конкуренция във тип на нещо свястно ", споделя Кутев.

Ние сме в конституционна рецесия, тъй като тези промени не престават да стоят в Конституционния съд. Вероятността да бъдат анулирани не е по никакъв начин дребна. Накрая резултатът от всичко това е, че единствените благоприятни условия за положително ръководство бяха унищожени от същите тези, които за последните девет месеца ни демонстрираха висши мостри на най-пошлото ръководство, което може да имаме, сподели още той.

Относно договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ някогашният представител на служебните държавни управления съобщи: Те се схванаха. " Дойдоха ПП-ДБ и посиакха вътрешния министър. Тогава ГЕРБ споделиха, че желаят Национална агенция за приходите и Митниците. Къде се върти диалогът - сред основния секретар, който подаде осатвка и Агенция " Митници ", в които има задържани. Има ясно разделяне някой е дал Национална агенция за приходите и Митниците, а другият държи Министерство на вътрешните работи ", счита той. 

Според него когато ни ръководят политически невежи хора - няма по какъв начин да тръгнем напред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР