Димитър Димитров-Херо прие офертата да стане треньор на Берое. Той

...
Димитър Димитров-Херо прие офертата да стане треньор на Берое. Той
Коментари Харесай

Димитър Димитров прие да води "Берое"

Димитър Димитров-Херо одобри офертата да стане треньор на " Берое ". Той ще води тренировки от през днешния ден и дебютът му ще е във вторник, когато е семейството против " Ботев " (Вр). С него ще са нормалните му асистенти в последните години - Георги Чиликов и Петър Колев, който е бивш играч на " Берое " и е водил дублиращия отбор на старозагорци.

Договорът на Димитров ще е към този момент до лятото на 2021 година, а първата му цел е да класира отбора в първата шестица за втората фаза на шампионата и вероятно да се гони класиране за Лига Европа. В момента " Берое " е 8-и, като слабите резултати доведоха и до оставката на Александър Томаш.

За последно Димитров води " Иртиш ", като в последните месеци водеше правосъдни разногласия поради непозволеното си изпъждане от " Иртиш " при започване на май т.г. В България Херо е бил треньор на " Нефтохимик ", " Левски ", " Литекс ", " Велбъжд ", " Локомотив " (Пд), " Нафтекс ",  " Черноморец Бургас ", " Лудогорец ", както и на националния тим - от 1998 до 1999 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР