Димитър Димитров е новият директор на столичното предприятие Екоравновесие“, съобщиха

...
Димитър Димитров е новият директор на столичното предприятие Екоравновесие“, съобщиха
Коментари Харесай

Рокада в „Екоравновесие“: Димитър Димитров е новият директор на столичното предприятие

Димитър Димитров е новият шеф на столичното дружество „ Екоравновесие “, оповестиха от Столичната община.

„ Смяната на ръководството е била належаща, откакто новият екип на Столичната община се е срещнал с тежкото положение на общинските приюти, свързани с неприемливия метод на развъждане на безстопанствените кучета, неприятните условия за работа на хората и неразбираемото финансово положение ", допълват от пресцентъра от Столичната община.

Пътешествието му стартира от Копривщица, където е видян да скита край пътя

Димитър Димитров има дълготраен опит в администрацията. Той си слага за цел да позволи тежката управническа рецесия, довела „ Екоравновесие “ до това положение. 

Създадена е комисия с присъединяване на представителите на общината и на гражданския бранш, която да направи инвентаризация на настанените все още кучета в клиника „ Връбница “ и да даде предложение за възстановяване на развъждането им.

От Столична община са безапелационни, че в най-скоро време ще бъдат подхванати ограничения

Беше спряна публичната поръчка за храна със занижени индикатори, като следва да се направи нова процедура, с която да се обезпечи питателна храна. Създаден беше ред и обезпечен достъп на доброволци до пространствата на приютите, с цел да оказват помощ на чиновниците в ежедневната им активност.

„ Назначаването на новия шеф дава късмет за решение на залежали с години проблеми, само че без значение каква инвестиция се направи в „ Екоравновесие “ и какъв брой положителни експерти са привлечени на работа, казусът с бездомните кучета няма да бъде позволен, до момента в който има безотговорно размножаване на домашните животни и липса на отговорност у стопаните им. Единственият метод на прекъсване на притока на нови кучета към подслон „ Горни Богров “ и поетапно понижаване на настанените там животни е насърчаването на осиновителската активност и огромна осведомителна акция за изгодите от ветеринарномедицинската кастрация “, допълват от общината.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР