Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат. Той ще облече

...
Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат. Той ще облече
Коментари Харесай

Бербатов се завръща!

Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат. Той ще облече екипа на Берое, само че с по-специален статут. Очаква се някогашният таран на Манчестър Юнайтед да бъде назначен за помощник-треньор на Александър Томаш. Бербатов обаче ще е и картотекиран за срещите на отбора за пролетния полусезон в Първа лига. Поне подобен слух има в Стара Загора.

38-годишният футболист, който за последно игра в индийския Керала Бластърс до края на предишния февруари, организира цялата подготовка с Берое в турския курорт Белек.

" Бербатов се готви с нас и напълно ще бъде негово решение дали ше играе за отбора ", сподели Томаш. - Надежда всеки има. Всеки един тим би го желал. Ние като клуб сме създали всичко допустимо. Решението ще бъде напълно негово ".

Въпреки че Бербатов не е играл футбол на високо равнище от тъкмо 11 месеца, той не е пропуснат от международните медии. Нападателят беше подреден от италиански профилирани футболни уеб сайтове измежду най-хубавите свободни сътрудници на пазара сега. Причината за отделяне на такава класификация е, че зимният трансферен прозорец в голяма част от водещите европейски шампионати затвори и към този момент отборите могат да се укрепват единствено с играчи без контракти.

" Труд "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР