Димитър Бербатов показа на феновете си част от рисунките, които

...
Димитър Бербатов показа на феновете си част от рисунките, които
Коментари Харесай

Шаржовете на Бербатов, които доскоро пазеше в тайна

Димитър Бербатов сподели на почитателите си част от рисунките, които до неотдавна ревниво криеше.

Всички са черно-бели шаржове на известни персони и са направени с молив в ръка. Бербо разкри и какво е изискването да пресъздаде нечий лик на белия лист. " Трябва да е някой, който одобрявам ", съобщи нападателят във видео в " Инстаграм ". Той изясни, че е почиствал кабинета си е попаднал на старите скицници.

Повечето от шаржовете са от интервала на футболиста в " Байер " (Леверкузен), а някои - от първите му години в Англия. Неведнъж той е казвал, че е рисувал, с цел да не скучае. Досега обаче беше показвал единствено няколко от творбите си. " Някои от вас знаят, че обичам да рисувам. Видех ли подигравка на някой мой любим от киното, малкия екран или музиката, пробвах да я прерисувам по безусловно същия метод ", изяснява Бербо, който постави завършек на кариарата си в края на септември 2019 година

Себе си той дефинира като виртуоз на терена и даже се е нарисувал в подигравка дружно с композитора Волфганг Амадеус Моцарт. " Играех като Моцарт на терена. Не е зле нали, въпреки носът ми да не е толкоз огромен ", хвали се Бербо пред хилядите си почитатели. Те пък го дефинираха като вълшебник освен с топката в крайници, само че и с молива в ръка. Пред гения му се преклони даже някогашният му съотборник в " Тотнъм " Роби Кийн. Сред десетките шаржовете на Бербо могат се видят и на Зинедин Зидан, Клинт Истууд, Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Уил Смит, Луи дьо Финес, Брус Уилис, Снуп Дог, Кърт Ръсел, Марлон Брандо, Хю Хефнер и доста други.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР