Димитър Бербатов не става за мафиот! За актьор също. Спортистът

...
Димитър Бербатов не става за мафиот! За актьор също. Спортистът
Коментари Харесай

Бербо опозори Кръстника

Димитър Бербатов не става за мафиот! За артист също. Спортистът бе неодобрен за актьорските си умения в Революция Х, след премиерата на кино лентата.

Феновете са на мнение, че Бербо е прекомерно слаб за мафиот, а също така е бил и мощно обезпокоен пред камерите. „ Пълно дърво и е доста обезпокоен. Чак ти става неловко като го гледаш”, пишат почитатели в мнения за кино лентата.

В лентата Бербатов играе мафиота Карваджо, който върти покупко-продажби с дрога край морето, само че обликът му е извънредно неоснователен. Въпреки това актьорския му дебют бе окуражителен от международните медии, като някои от тях даже го поздравиха възторжено.

„ Ерик Кантона, Вини Джоунс, а в този момент и Димитър Бербатов. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед към този момент може да се похвали с първи стъпки в киното. Нещо повече–на екрана той наподобява също толкоз брилянтно нехаен, колкото и на терен”, написа известно британско издание.

В филмовия откъс на кино лентата Бербатов загатва за мощна роля, само че истината се оказа по-различна. Феновете са уверени, че му липсва меродавност на облика, също така други звезди, които също вършат дебюта си в лентата като артисти – Люси Иларионов и Гери–Никол, показват изненадващо по-висока артистичност, написа България през днешния ден.

При все това Бербатов е показал много по-добри умения като Кръстника пред камерите, само че в домашни условия. Преди мача си против Звездите на Фиго, Митко се превъплъти в ролята на Кръстника от едноименния филм в занимателно клипче с щерка си Деа, в което се оправя много по-добре, в сравнение с в Революция Х.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР