Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Мартин Петров, Валери Божинов и други

...
Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Мартин Петров, Валери Божинов и други
Коментари Харесай

Футболни легенди анализират Световното първенство по футбол по БНТ

Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Мартин Петров, Валери Божинов и други ще дават своята справедлива и професионална оценка в специфичните студиа на публичната телевизия

Тази неделя (20 ноември) стартира Световното състезание по футбол в Катар. Началото на студийната стратегия на Българска национална телевизия за церемонията по откриването на най-големия футболен конгрес започва в 15:55 ч. онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.

Някои от най-популярните имена в българския футбол се причисляват към екипа на Българска национална телевизия за идващия месец и ще бъдат непрекъснати посетители в предаването „ Трето полувреме ", с цел да вършат прогнози, разбори и равносметка за мачовете от Мондиала.

Сред тях са рекордьорът по голове с националната фланелка и някогашен състезател на „ Манчестър Юнайтед ", „ Тотнъм " и „ Байер " Леверкузен Димитър Бербатов ; последният футболист, отбелязал гол за България на огромен футболен конгрес и защитавал цветовете на „ Атлетико " Мадрид и „ Манчестър Сити " Мартин Петров ; двама от героите на страната ни от паметното американско лято на 1994-а година - Красимир Балъков и Емил Кременлиев и развиващият чудесна треньорска кариера в Германия Илия Груев.



Зрителите ще видят още и познати лица от футболния живот, които са правили разбор за Българска национална телевизия и на предходни огромни шампионати - Велизар Димитров, Христо Янев, Светослав Петров, Станислав Ангелов, Валери Божинов, Михаил Александров, Велислав Вуцов, Ангел Славков. Зрителите на „ Трето полувреме " могат да бъдат сигурни, че ще получат допустимо най-обективния и прецизен разбор на всичко, протичащо се по терените в Катар. Гости в студиото по време на откриващата гала ще са Илия Груев, Станислав Ангелов, Велизар Димитров и служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева.

От понеделник (21 ноември) водещият Радостин Любомиров ще посреща феновете в предаването „ Сутрин със Световното състезание по футбол " всеки работен ден от 9:05 ч. до 9:25 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1. В студиото ще гостуват известни лица с разнородни специалности, които ще показват пристрастрия и страсти към международния шампионат посредством къс преглед на миналия ден и занимателни моменти от обществените мрежи. Някои от имената на специфичните посетители, които ще гостуват от понеделник, са Васил Бинев, началник Манчев, Георги Бърдаров, Ева Георгиева-Eva, Весела Бабинова, Даяна Ханджиева и доста други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР