Димитър Бербатов, който изгледа на живо загубата на националния ни

...
Димитър Бербатов, който изгледа на живо загубата на националния ни
Коментари Харесай

Бербатов: Всичко може да се случи срещу Англия

Димитър Бербатов, който изгледа онлайн загубата на националния ни тим по футбол с 2:3 от Косово в европейска подготовка на " Васил Левски ", отхвърля да одобри, че това е равнището на " лъвовете ". Според него футболистите на Красимир Балъков имат доста за надграждане, само че в този момент би трябвало да се изправят, да продължат да се борят и да се опитат да изненадат Англия.
Шок за България посред " Васил Левски ", Косово отмъкна трите точки в края "Лъвовете " изгубиха с 2:3 в подготовка за Евро 2020
" Паднахме, тъй като Косово не разреши на България да завоюва. Имаха повече положения, бореха се за успеха. Все неща, които мисля, че и треньорите са видели. И аз го видях от горната страна, не е прелестно, само че е реалност ", сподели нападателят пред публицистите след края на европейската подготовка в София.

" Имаха превъзходство по отношение на нас, което е най-притеснителното. Всъщност два от техните голове бяха типично футболни, а единият от наша неточност. Имаха и много основани положения с разсъдък, което демонстрира, че играят умствен футбол. Самите те осъзнават, че не се показаха добре. Не мисля, че би трябвало да приемем, че това са действителните ни благоприятни условия. Паднахме – в този момент ставаш и поправяш това, което не си приключил през днешния ден, колкото и клиширано да звучи. Сега не е прелестно, защото треньорът ще срещне неуместните въпроси. Надявам се да забележим по-добър футбол от нас ", продължи Бербатов.
Лечков: БФС няма виновност за равнището на националния тим (ВИДЕО) Още 15 години считаме да сме отпред на БФС, съобщи вицепрезидентът на централата
" Да, с две точки сме след четири мача, само че и Турция би Франция, тъй че колкото и да звучи нереално нищо не се знае против Англия. На фона на играта, която показахме през днешния ден би трябвало да подобрим доста неща. На моменти не ни се получава играта, а за какво – би трябвало да питате треньорите ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР