Димитър Бербатов е един от най-близките приятели на Стилиян Петров

...
Димитър Бербатов е един от най-близките приятели на Стилиян Петров
Коментари Харесай

Димитър Бербатов след Мача на надеждата: Стана хубав празник, но каузата е най-важна

Димитър Бербатов е един от най-близките другари на Стилиян Петров и във футбола, и в живота, тъй че беше разумно да бъде от основните настоящи лица в днешния благотворителен Мач на Надеждата. Срещата на Националния стадион " Васил Левски " опълчи български и задгранични звезди и приключи при еднакъв резултат 3:3.

Приходите от срещата, както и в другите способи за набиране на средства, ще бъдат предадени на хора, които се борят с онкологични болести. Самият Петров мина през сходно тестване и точно това е повода да се ангажира с такава благотворителна активност.

" Важното е, че се получи хубаво, прочувствено събитие, заредено с позитивно въодушевление. Днес е огромен празник - Денят на Съединението, тъй че когато сме задружни, всичко е допустимо. Има разнообразни способи на поддръжка, правете го! Каузата е значима! Опитахме се, макар възрастта, да създадем някакво шоу и мисля, че се получи. Вкарах гол, свърших си работата. Но освен - да си част от колектива, преди мача, в съблекалнята, това е доста хубаво и сплотява. Подобрява се другарството и когато го правиш в границите на една такава благотворителна идея, е още по-хубаво! ", съобщи голмайстор номер 1 в историята на българския народен тим.

" Една идея, която ни сплоти и демонстрира, че когато са такива моменти, го вършим по този начин заедно. Стана прекрасен празник, видях остарели познати, забавлявахме се. Вкарах гол, свърших си работа. Случи се и остарялата композиция Мартин Петров центрира и аз въвеждам гол. Въпреки че на малко по-бавна скорост се случи. С някои се видяхме след доста време, само че най-важното е идеята, за която се бяхме събрали ", приключи някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и претендент за президент на БФС.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР