Диляна Попова се оказа много строга майка.Живеем в свят на

...
Диляна Попова се оказа много строга майка.Живеем в свят на
Коментари Харесай

Синът ми е трети клас и няма телефон: Диляна Попова

Диляна Попова се оказа доста строга майка.

Живеем в свят на облиците. За същинските и подправените облици, за това какво е да живееш минималистично в свят, който употребява. Моделът и актриса Диляна Попова споделя в " На фокус ".

Синът ѝ Борил учи в музикалното учебно заведение, като свири на китара. " Първите години беше с виола, само че там се изисква самообладание и централизация. Прехвърлихме го китара. Говоря непрекъснато с него по всички тематики. Опитвам да съм " неприятно ченге ". Трети клас е и няма телефон. Докато стане на 10 години, с татко му сме решили, че ще избутаме. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, само че не е 24 часа с телефон. Не виждам смисъл и нужда да има мобилен сега ", споделя тя.

По думите ѝ синът ѝ има независимост да реши какво му харесва и с какво да се занимава. " Говорим си по тематики, които вълнуват огромните, за неща, които са му разказвали и е виждал. Искам да има информацията отчасти, само че да не " плува " в нея. Личният образец е доста значим за едно дете и възпитава повече от учебно заведение. Опитвам се да му внуша да мисли като част от екип и общество. Имам чувството, че всеки си прави нещата за неговото си парче и не мисли за целостта. Уча го и да бъде правилен другар ", изясни Попова. 

Според нея филтрите на фотосите не демонстрират какъв е човек в действителност, по тази причина е срещу тях. " Депресия, угнетяване, ниско самочувствие и комплициране на подрастващите, това са резултатите от филтрите. Те не получават действителна визия за типа на своите обичани звезди. Честността е значима във всяко отношение. Рекламирам единствено артикули, които употребявам и одобрявам. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР