Диляна Попова се е омъжила тайно миналото лято, научи „Уикенд”

...
Диляна Попова се е омъжила тайно миналото лято, научи „Уикенд”
Коментари Харесай

Диляна Попова омъжена тайно за милионер

Диляна Попова се е омъжила скрито предишното лято, научи „ Уикенд” от нейни близки. Красавицата е споделила „ да” на скромна гала на плажа на родното Черноморие, а по-късно е сключила и църковен брак в Царево. Новият брачен партньор на актрисата и манекенка е заможния ресторантьор Лъчезар Захариев, собственик на редица сполучливи заведения.

С него Диляна се залюбила малко след окончателната си разлъка с Асен Блатечки. Всъщност, двамата се познавали от дълго време, предприемача постоянно е имал интерес към нея, само че тя погледнала на ухажването му с други очи едвам откакто се разделила, написа hotarena.net.

„ Диляна беше съкрушена, откакто научи, че Блатечки редовно ѝ е изневерявал. Затова реши да постави завършек на връзката им. Малко по-късно склони да излезе с Любо на вечеря. От тогава не са се разделяли. Той я прави щастлива”, споделят близки на хубавицата.

Лъчезар Захариев е милионер, един от най-прочутите притежатели на заведения. Допреди две години държеше хитови бар на къмпинг „ Градина”, само че поради проблем с концесионерите предишното лято той затвори. В момента стопанисва други четири заведения. Негов съучастник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за огромната щерка на някогашния столичен кмет Елена.

Захариев е и ръководител на Българската асоциация на заведенията и като подобен непрестанно гостува в разнообразни телевизионни излъчвания. Заедно с Ричард Алибегов, той е един от главните пропагандатори за намаляването на данъчната ставка на заведенията.

Въпреки че към този момент са фамилни, Диляна и Лъчезар Йорданов се пробват да запазят в загадка връзките си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР