Дилиън Уайт говори за първи път относно шокиращата и опустошителна“

...
Дилиън Уайт говори за първи път относно шокиращата и опустошителна“
Коментари Харесай

Уайт проговори след отменения мач: Шокиран и съсипан съм!

Дилиън Уайт приказва за първи път по отношение на „ шокиращата и опустошителна “ вест, че не е минал допинг тест, което наложи реванша му с Антъни Джошуа да бъде анулиран. Точно една седмица преди борбата, Matchroom разгласява изказване, в което се споделя, че доброволният антидопинг тест, изработен от Уайт е дал позитивен резултат и че дуелът няма да се състои.

35-годишният боксьор към този момент приказва диря новината, потвърждавайки, че е сюрпризиран и почтен.

„ Шокиран съм и унищожен да науча за отчет от VADA за непозволени вещества в моята проба. Научих за това едвам тази заран и към момента го съзнавам. Също по този начин преди малко видях, че борбата се анулира, без да имам никакъв късмет да потвърдя невинността си, преди да бъде взето решението “, разгласи Уайт.

„ Мога да потвърдя без сянка на подозрение, че не съм приемал непозволени субстанции в този лагер или в който и да е миг от живота си. Аз съм изцяло почтен и апелирам да ми бъде обещано време, с цел да мина през процеса на доказване на това, без никой да прави прибързани изводи “.

След това Уайт сподели, че е изискал тест за опиати за борбата и повтори, че в никакъв случай не е приемал до момента непозволено вещество.

„ Настоях за 24/7 проби от VADA за тази борба, както съм правил непринудено и за моя сметка за всичките си борби от доста, доста години. Това не е първият път, когато ми се оповестява, че имам непозволено вещество, което не съм приемал, и както направих предишния път, още веднъж ще потвърдя, че съм изцяло почтен “.

„ Междувременно всичко, което мога да направя, е да изразя изключителното си отчаяние към почитателите на бокса, които ще пропуснат това, което сигурно щеше да бъде ужасно събитие “.

Сега евентуално ще се организира цялостно следствие и чуване. Това ще бъде третият случай в професионалната кариера на Уайт, когато той се проваля на допингтест.

Той беше осъден през 2012 година за две години за потребление на подобрител на представянето, макар че Националната антидопингова група одобри отбраната му, че той не е погълнал съзнателно веществото.

Съвсем неотдавна през 2019 година се появиха известия след успеха на боксьора от Брикстън в тежка категория над Оскар Ривас, че той се е провалил на тест.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР