Дилиън Уайт е един от топбойците в тежката категория на

...
Дилиън Уайт е един от топбойците в тежката категория на
Коментари Харесай

Дилиън Уайт готов да нокаутира всеки в тежката категория на UFC

Дилиън Уайт е един от топбойците в тежката категория на бокса, само че това не е единствения спорт, който кандидатът е подготвен да покори.

Уайт гони купата на WBC и в случай че успее да победи Александър Поветкин, ще има късмет да се изправи срещ спечелилия сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Уайт е със статистика 27-1 в кариерата си, а единствената му загуба е от Антъни Джошуа.

Но преди бокса Уайт има борби в кикбокса и ММА. Той печели 20 от кикбоксовите си срещи и има единствено едно проваляне там. А в ММА има единствено една победа и то с нокаут за 12 секунди.

Имайки поради горенаписаното, заканите на Уайт са напълно съществени и включват рискови бойци в тежката категория на UFC като Стипе Миочич и Франсис Нгану.

" Не съм упражнявал кикбокс и ММА скоро, само че то е като да караш колело. Малко единствено да вляза в час и инстинктите ми още веднъж ще са обострени и ще съм подготвен да преобладавам.

Топбойците там, като Стипе Миочич и Франси Нгангу са елитни спортисти и би трябвало да поработя върху битката и граплинга ми. Но знам, че в случай че се боксирам с 4 унции ръкавици, мога да нокаутирам всеки от топ 10 там.

В клетката са 5 минути непрекъснато придвижване, ритници, удряне, битка - не е смешка работа. Но аз имам по-добри умения с ръцете от всеки от тях. Те се пробват да покрият доста аспекти на багра, което им оставя и доста отворени дупки в играта.

Харесва ми мисълта за прекосяване в UFC. Интересно ми е какъв контракт мога да получа. Да стана първенец в два спорта в тежката категория е нещо, което никой до момента не е правил ", съобщи Дилиън Уайт.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР