Дилън Cease направи шест силни ининга, а Jurickson Profar имаше

...
Дилън Cease направи шест силни ининга, а Jurickson Profar имаше
Коментари Харесай

Cease cruises срещу Cubs като Profar и Cronenworth Homer при победата на Padres с 10-2

Дилън Cease направи шест мощни ининга, а Jurickson Profar имаше зелена светлина, дубъл и двурън Хоумър измежду трите си попадения за Сан Диего Падрес, който победи Чикаго Къбс с 10-2 в сряда, с цел да вземе две от трите в серията.

Джейк Кроненуърт също семейства, с цел да поддържа Сийз (1-1), който се хвърли за Чикаго Уайт Сокс за пет сезона, преди да бъде продаден на Падрес по време на пролетната подготовка. Cease се усъвършенства до 3-2 против Cubs. Той позволи единствено две попадения и нито един извоюван рън, като в същото време направи седем аута и два пъти пропусна. Чикаго имаше единствено три попадения.

Единствената огромна неточност на Сийз беше, че разреши на Майкъл Буш да изравни, два ръна Хоумър с два аута в четвъртия, негов втори. Това пристигна с едно ударче, откакто шортстопът Ха-Сеонг Ким позволи неточност при игра на Кристофър Морел.

Падре си върнаха преднината в четвъртия, преди да го взривят в шестия при извеждащия удар на Кроненуърт, вторият му, и двуръновия хоумър на Профар, негов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР