Дигиталният свят отдавна не е бъдещето. Това е настоящето, в

...
Дигиталният свят отдавна не е бъдещето. Това е настоящето, в
Коментари Харесай

Кой избира най-добрите реклами?

Дигиталният свят от дълго време не е бъдещето. Това е сегашното, в което всички ние живеем - будим се и първо поглеждаме телефоните си, до момента в който закусваме ревизираме мейлите си, в метрото четем предложени от другари публикации. Коментираме, харесваме, записваме се за тест драйв, пазарим, вършим резервации... и всичко това е онлайн, с един клик.

Онлайн рекламите са най-ефективните, тъй като водят до директни резултати. Но кой са най-хубавите реклами в родното интернет пространството? Постигнали ли са задачите на рекламодателя? Харесали ли са се на потребителите?

Четвъртите следващи наближават и ползата към членовете на журито, което ще избере най-хубавите достижения в българския цифров маркетинг, става все по-голям. Категориите, в които се кандидатства са 11, а на 22-ри ноември в ще стане ясно кои най-хубавите три акции във всяка една от тези категории.

Сред хората, които вземат решение кои ще са спечелилите, са:

Мария Атанасова ръководи 7Talents - първият цифров медиен екип в България, пионер в основаването на новаторски digital-first видео планове, менажирането на инфлуенсъри в разнообразни области и продуцирането на интерактивно ентъртейнмънт наличие, неповторимо за всяка видео и обществена платформа, като Vbox7.com, Фейсбук, YouTube, Instagram и други Сред най-успешните планове на екипа ѝ са уеб-сериалите и риалити форматите: Не по този начин, брат, Следвай ме, Килерът, Instaqueen, Сладки свалки, Пъзел: Похитени, Summer Flirt, Апартамент 404, както и хитови поредици за необятна гама от аудитории като Natali's Beauty, Без Бутонки, А на бас, Бри4ка, Hairmaster и други

Александър Антонов, Creative Director, NEXT-DC , стартира кариерата си като Interactive Designer в Англия.. Прекарва две години в Лондонския офис на Apple, фокусирайки се върху UX, образен дизайн и разработка на рекламни концепции. Oт края на 2013 е част от NEXT-DC, където работи по награждавани акции за Heineken, Finlandia, Jack Daniel’s, Canon, Lidl и Telenor.-->

Ангел Искрев, Digitаl Creаtive Director, guts&brаins DDB (творческа организация на 2018 и цифрова организация 2017) има над осем годишен опит в развиването на цифрови информационни решения в България и чужбина.Работил е за марки като Telenor Hungаry, Telenor България, Мтел, Крадецът на ябълки, Абсолют, Столично, McDonаld’s, Somersby и доста други. В последните три години плановете, в които е взел участие, печелят над 50 награди от най-престижните състезания.

Велизар Величков, 1ForFit , има над 10 години опит в IT бранша. Той е съосновател на Grabo.bg, Trendo.bg, Nastani.bg и Opoznai.bg. През 2015-та година става сътрудник в 1ForFit - компания занимаваща се с онлайн продажби на иднивидуални хранителни режими в над 180 страни.

Георги Малчев, Управляващ, xplora.bg има впечатляващ бизнес и маркетинг опит – като член на препоръки на шефовете, действен шеф, шеф бизнес развиване, управнически съветник. Преподава маркетинг, връзки и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Сред клиентите на организацията му са Schneider Electric за България и Израел, Сладкарници Неделя за България и Румъния, Престиж 96, Rice Up и Iuvo за
България и чужбина, Groupama, Medix, Acer, Toyota, Easycredit, Danone, Viessmann, Philips, Queen’s и други

Диана Ангелова, Мениджър връзки и e-commerce, Decathlon се причислява към компанията през 2015г. с задачата да започва и развие онлайн търговията в България. Скоро по-късно поема осъществяването на информационната тактика на компанията и води и развива световната линия за синергия сред онлайн и физическите магазини. Професионалният си опит е натрупала заемайки управителни позиции в няколко интернационалните цифрови платформи, водачи в бранша на услуги, които показват и част от медийни групи като Naspers и Rocket Internet.

Деница Котева, Мениджър “Реклама и Продажби ”, OLX България , има над 11 години професионален опит в областта на продажбите, онлайн рекламата и медиите. Участвала е в основаването и реализирането на редица смислени и въздействащи рекламни концепции с фокус branded content и native ads. Деница e взела участие в редизайна на уеб страницата dnevnik.bg (медиен уебсайт на годината за 2018), а преди да се причисли към екипа на OLX България е заемала позиция Търговски управител в Икономедиа.

Емил Илиев, Старши експерт Онлайн медиа обмисляне, Кауфланд България , открива професионално цифровия свят, откакто се причислява към екипа на Interactive Advertising Bureau Bulgaria. Започва като управител планове и не след дълго заема позицията на Изпълнителен шеф на цифровата браншова организация до 2016 година Вдъхновен от концепцията, че бизнесът може да оказва помощ на хората да живеят по-добре, до 2018 година работи в ИКЕА, където дава отговор за цифровото наличие и новите планове. От есента на 2018 година дава отговор за планирането на онлайн акциите на Кауфланд България.

Жюстин Томс, Управител, организация ABC design&communications , е онлайн маркетинг специалист и е измежду ветераните в родния уеб. Автор на 12 книги по тематиката, дълготраен учител по „ Онлайн връзки и медии “ в Нов български университет и създател и 15 години началник на състезанието БГ Сайт.

Зоя Василева, управител интернет продажби, БТВ Медия Груп , се занимава повече от 15 години с онлайн медийно обмисляне и закупуване, крос медийна връзка и интегрирани рекламни тактики. Съосновател е на самостоятелна цифрова организация Delta DigitaL, като преди този момент е била част от рекламните отдели на Икономедиа и Сарантис България.

Марин Костов – Мъро , Executive Creative Director, All Channels, има над 15 години информационен опит, 9 от които - в All Channels, Мъро има грижата за качеството на креативния артикул на всички организации в групата. Носител на редица награди във всяка информационна дисциплинираност, зад тила си има редица акции за брадове като Крадецът на ябълки, Stolichno, Decathlon, Райфайзен банк, Мтел и още доста и хубави марки.

Крайният период за подаване на кандидатури за е 9ти ноември, а на уеб страницата на премиите може да се видят и всички акции от предходната година.

Очакваме ви на 22-ри ноемрви в Sofia Event Center, с цел да разберете кои са най-хубавите цифрови акции в България! Билети за събитието можете да си вземете от.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР