digital.bgСъществуват много причини да искате да върнете фабричните настройки науеб

...
digital.bgСъществуват много причини да искате да върнете фабричните настройки науеб
Коментари Харесай

Как да върнете фабричните настройки на Google Chrome

digital.bg

Съществуват доста аргументи да желаете да върнете фабричните настройки науеб браузъра. Най-често това се случва, защото разширения или злотворен програмен продукт трансформират метода, по който наподобява браузъра. Вероятно ви се е случвало да видите спомагателна лента с принадлежности, да е заменена началната страница или да е задействана различна търсачка и други

В тази обстановка е по-добре да върнете фабричните настройки, в сравнение с да губите време да настроите още веднъж браузъра, както желаете. За да го извършите са нужни единствено няколко кликвания в менюто. Ето какви стъпки да следвате, в случай че желаете да рестартирате настройките на Google Chrome, съгласно HowToGeek:

 

1. Oтворете менюто на Гугъл Chrome и изберете " Settings ". Можете да го извършите и с командата " chrome://settings " в адресната лента.

 



 

2. След като стартирате " Settings " раздела скролнете до дъното на страницата, до момента в който не видите опцията " Advanced ".

 



 

3. Намерете функционалността " Restore Settings To Their Original Defaults ".

 



 

4. Tака ще видите нов прозорец, който ви осведоми за данните, които ще бъдат изтрити.

 



 

5. Кликнете върху бутона " Reset Settings ", с цел да финализирате процеса.

 

Имайте поради, че по този метод изтривате безусловно цялата информация за интензивността ви в Гугъл Chrome. Освен историята на отворените уеб сайтове ще загубите и всички персонализации, които сте създали на началната страница, при отваряне на нов прозорец и други Ако желаете да запазите някои от тях може би би трябвало да създадете повече от един акаунт и да превключвате сред тях.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР