DICE публикуваха ново видео към Battlefield 1, с което ознаменуват

...
DICE публикуваха ново видео към Battlefield 1, с което ознаменуват
Коментари Харесай

Излезе януарското обновление за Battlefield 1

DICE разгласиха ново видео към Battlefield 1, с което ознаменуват появяването на януарското обновяване към играта. Става дума за голям пакет с усъвършенствания и наличие, които идват и с втората вълна на Turning Tides (North Sea Update).

Освен подобренията към главната игра с него идват двете нови карти: Helgoland Bight и Zeebrugge. Първата – морска карта с огромни борби – е идеална за Conquest Assault, което е и единствения режим тук. Това е първата морска борба, при която британците атакуват немските лодки в изненадваща офанзива. Атакуващата страна може да се възползва от острите скали по брега и дюните за прикритие. Овладейте бункера на брега и получавате достъп до голямо оръдие. Използвайте прикритието на вълнолома и покажете какво можете в първата по рода си борба на дреднаути!

Втората карта още веднъж среща английските морски пехотинци с немската войска в опит да завладяват на белгийски порт. Овладейте входа на дока и ще имате предимство над врага. Торпедни лодки и аероплан, дреднаути, самолети и разрушители ще са единствено част от кошмара на кървавата баня, в която ще би трябвало да оцелеете, изправяйки се против крайбрежните оръдия на врага.

Пълният лист с промени, усъвършенствания и балнсиращи обновления, както и кой е новия кораб, в който ще може да влезете, може да откриете тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР