Дибала: Промяната от Ювентус в Рома ми се отрази добреАржентинецът

...
Дибала: Промяната от Ювентус в Рома ми се отрази добреАржентинецът
Коментари Харесай

Дибала: Феновете на Рома са като аржентинските, лесно се работи с Жозе

Дибала: Промяната от Ювентус в Рома ми се отрази добре
Аржентинецът Пауло Дибала разкри, че последните години в някогашния му тим Ювентус са били сложни и той е имал потребност от смяна преди прехвърлянето си в различен италиански отбор – Рома.

28-годишният футболист прекара 7 сезона в гранда от Торино, само че през лятото подписа с клуба от Рим. Той към този момент записа три гола и две асистенции в първите си шест мача в Серия А с новия си отбор.

„ Чувствах се малко отпаднал в неделя. Усетих, че не съм на 100 % и лекарите знаеха. Трябваше да пропусна мача с Аталанта, с цел да не стигне до това да пропусна цялостен месец. За благополучие по-късно резултатите от тестванията бяха положителни “, съобщи Дибала.

„ В очакване на Световното състезание, всички желаят да са в националния тим. Аз съм не желая да пропусна Мондиал 2022. Всички работим съществено, а треньорът ще вземе решение за селектираните. Давам всичко от себе си за клуба си, с цел да може селекционерът да е удовлетворен от мен и да разчита на мен “, добави Пауло Дибала.

„ Последните години в Ювентус не бяха лесни, тъй че смяната ми се отрази добре. Жозе Моуриньо ми се обади и взех решение за няколко минути. Той и шефът на клуба приказваха с мен за плана, който желаят да продължат да градят. Работата с Моуриньо е лесна. С него приказваме за всичко. Той познава играчите добре. Това, което ме изненада, е неговата човещина. Отнася се с всички еднообразно. Феновете на Рома са като аржентинските що се отнася до пристрастеността. Чувствам отношението им. За тях Рома е като семейство “, разяснява още Дибала.

Той се върна и към попадението, което означи против Италия в подготовката за Мондиал 2022.

„ Това беше специфичен миг. Можехме да спечелим с повече голове. Надяваме се да сме в оптимално добра форма за Световното състезание “, приключи аржентинският национал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР