Диана Кочева е майка на момиче на 1 година. Твърди,

...
Диана Кочева е майка на момиче на 1 година. Твърди,
Коментари Харесай

Кошмар в частна занималня: Дете е с травма на главата след падане от метър височина

Диана Кочева е майка на момиче на 1 година. Твърди, че детето ѝ е паднало от метър височина, до момента в който било в частен детски център. По думите на майката при взимането на щерка ѝ тя била известена, че момичето единствено е паднало, до момента в който вървяло, а след това версията се трансформирала. Впоследствие директорката споделила, че детето е паднало от кошарата за сън, съобщи .

Родителите на момичето го водят по неотложност в " Пирогов ", само че поради другите версии от детския център не могат да дадат точна информация на лекарите какво тъкмо се е случило - нещо, което е основно при контузии на глава.

Диана споделя, че първоначално изчакала щерка си извън. Оттам видяла друго дете, което се било качило върху столче за хранене. Привлякла вниманието на възпитателката, която свалила детето. После взела 1-годишното си момиче и видяла, че има синини по главата и оток зад ухото.

Първоначалната версия била, че детето е паднало върху играчка. Майката се обадила на директорката, която се тормозила и споделила, че евентуално дребното момиче е потърпевшо директно преди да бъде взето, по тази причина родителите не са получили позвъняване.

Оказало се, че пострадванията са от час, преди да си тръгне детето. Родителите настояли за записите от камерите, в които видели, че възпитателката стои в едно помещение, а щерка им пада в стая с кошари.

Часове след случая детето стартира да повръща и е със подозрение за мозъчно разтърсване . Към днешна дата е добре, само че родителите му не желаят да си спомнят за ужаса, през който са минали.

Детската градина има намерение да търси по правосъден път правата си. Същото се заканиха и пострадалите родители. От РЗИ подчертаха, че активността на центъра е за почасово развъждане на деца без хранене и спане. Обектът е регистриран на 16 октомври тази година.

Повече гледайте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР