„Диабетен патрул“ следеше за отклонения в кръвната захар на пловдивчани

...
„Диабетен патрул“ следеше за отклонения в кръвната захар на пловдивчани
Коментари Харесай

„Диабетен патрул“ следи пловдивчани СНИМКИ

„ Диабетен патрул “ следеше за отклонения в кръвната захар на пловдивчани сред 17 и 20ч. през днешния ден. В специфична шатра на Центъра тъкмо до разкопките всеки искащ имаше опция да мери равнищата на кръвната си захар безусловно гратис. Инициативата се организира като част от Националната акция „ България против диабета “, към която се причисли и Община Пловдив.

Повечето хора, които се включиха, описаха пред репортера ни, че преди са имали някакви проблеми със захарта и по тази причина са решили да се тестват. Една от дамите показа, че преди време лекарите са й обърнали внимание за казуса и в този момент не употребява никаква захар даже и за кафето си. Диетата без сладко очевидно е помогнала, тъй като резултатите през днешния ден бяха в норма.

От екипа на „ Диабетния патрул “ описаха пред „ Марица “, че при няколко индивида са отчели повишени индикатори. Освен, че правиха измерването на захар, от шатрата поучаваха хората да внимават с диетата и да се обръщат към персоналния доктор, когато резултатите отчитаха покачване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР